Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - lipa

 Str: [1]
1
Brbljaonica / Fiskalizacija?
«  : 17. Listopad 2012, 14:36 »
Stvarno neznam gdje bi smjestio ovo pitanje pa ga stavljam u brbljaonicu. Dakle zanima me koliko ima u Hrvatskoj Virtuemart trgovina za koje bi na primjer trebao plugin za fiskalizaciju?

Naime radim na servisima za hosting providere na tu temu pa me zanima koliko je zanimljiv takav plug-in. Plugin će biti besplatan ukoliko ga budemo napravili a to će ovistiti isključivo o interesu šire publike.

Servis odnosno daemon koji će se morati pokrenuti na serveru neće biti besplatan.

Protokol se može riješiti i u samom PHP-u ali s obzirom na to da je onaj tko je napravio program i krivično odgovoran, onda što se mene tiče u obzir dolazi samo aplikacija koja se izvršava low-level na samom serveru i čita certifikate iz adresara ili key-chaina samog servera.

Fiskalizaciji podliježu sve webtrgovine koje primjenjuju on-line plaćanje (karticama sigurno, a pay-pal i sličini su za sada barem po meni - siva zona). Fiskalizacija za plaćanja pouzećem i virmanom za sada se može riješavati off-site pos softverom.

 Str: [1]
joomla_antivirus_logo
anything