Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Warning_in_array

 Str: [1]
1
Općenito / Novi u Joomli 3 / Export K2 članaka
«  : 29. Prosinac 2013, 14:21 »
Pozdrav,

imam 2.5.9 joomla portal i K2 članke u njemu (48 stranica po 100 članaka... 4800 članaka) koje bih prebacio u K2 sadržaj na Joomla 3.2.0 portal.

Ima li tko iskustva ili savjet kako da to napravim? Gledao sam na extensions.joomla.org nema ništa for free a mislio sam može li se to kako napraviti preko exporta i importa dijela baze ili slično?

Verzija K2 komponente je na starom portalu 2.5.5 a na novom 2.6.7

Hvala na pomoći

2
Bok ekipa,

instalirao sam Joomlu 3.1.5 u quickstart modu. (dakle gotovi template) postavio sve kako želim na HR jeziku. Instalirao ostale jezike (site, administrator i content) napravio izbornike kako treba u svim jezicima, napravio sam main menu u svim jezicima u modulima, aktivirao sam "language filter" u pluginima.

Napravio sam članke za ostale jezike i postavio ih svakog na njegov jezik...

Aktivirao sam modul language switcher.

No nema zastavica, na naslovnici mi je sve prazno i link je naziv/index.php/en

Zapeo sam i ne znam što krivo radim, a kontam da sam nešto krivo napravio... :)

Može li mi tko malo pomoći?

Hvala  :pivo:

3
Pozdrav ekipa, zna li tko kako mogu obične joomla articles prebaciti sa stare web stranice u 1.5.11 verziji na Joomla 3.1 template. Naime, ja znam iz php myadmina izvući tablicu sa articlesima ali kada istu želim uploadati u php myadmin na 3.1 verziji joomla cms-a ne dopušta mi jer neki redovi u tablici u 3.1 nisu isti.

Može li mi tko pomoći ili objasniti kako da to napravim?

Puno hvala unaprijed.

4
Sigurnost i performanse / Pojačati sigurnost 2.5.9 verzije
«  : 21. Ožujak 2013, 15:11 »
Pozdrav,

imam dva weba na 2.5.9 verzijama joomle i htio bih pojačati sigurnost odnosno spriječiti ubacivanje fajlova unutar public_html direktorija. Naime, stalno mi se pojavljuju default.php i index html + poneki .php fajl sa nekakvom scriptom u folderima.

Može li se na neki način spriječiti ubacivanje fajlova ili to kontrolirati u smislu da dobijem obavijest kada je neki novi fajl kopiran u public_html ili nekakav log datoteka... nešto. Komponente jesu updejtane i ne znam gdje je rupa...

Admin username i pass sigurno nisu problem tako da ne znam gdje bih počeo.

Može li mi tko pomoći, javiti ću na PM koje su web stranice u pitanju ako treba. Za pravu pomoć voljan sam i platiti trud.

Hvala

5
Pozdrav ekipa,

postoji li mogućnost da skratim ove linkove
http://www.osijek-online.com/sport/vijesti-iz-sporta/sportske-manifestacije/item/2223-foto-kup-hrvatske-za-odbojkaše-osječka-mursa-u-finalu.html

Recimo da se izbaci - sport/vijesti-iz-sporta/sportske-manifestacije/item/

Hvala na bilo kakvoj informaciji.

6
Komponente J! 1.5 / Jcal Pro event kalendar
«  : 19. Rujan 2011, 19:05 »
Je li ga tko koristi? Jeste li ga pokušali koristiti sa Flex modulom?

7
Eto opalili mi nekoliko portala npr. ovaj www.czk-cepin.hr i to na nacin da su izmjenili index.php i admin šifre. FTP nije izmjenjena šifra.
Nadogradio sam joomle na zadnju 1.5.23, admin šifre mjenjam svaki tjedan (i to komplicirane šifre) i što da napravim...

Zadnjih tjedan dana me jako jebu sa upadima.

A ako krenem u nadogradnju na 1.7 hoću li moći uopće nadograditi ili jel ima neka verzija nakon 1.5.23 koja je sigurnija (ako je to problem).

Molim za savjet...

8
Može li tko složiti modul za najave događanja koji bi jednostavno povlačio articles ili bio kao componenta pa da se u administraciji komponente uređuje. Nešto poput ovoga na osijek031.com. Dobro rješenje je i JCal pro samo kada bi se fino mogao složiti u template "JA teline IV" da izgleda kao na osijek031 (slično i na istoj poziciji).

Eto ako mi tko može pomoći ili napraviti nešto slično ili ima neko rješenje... neka se javi na PM. Istina draže bi mi bilo da je baš nekakvo drukčije rješenje što sličnije mogućnostima kao na tom portalu.

Puno hvala

9
Instalacija i nadogradnja / Prijevod za 1.6?
«  : 09. Veljača 2011, 20:24 »
Bok ekipa, postoji li negdje HR prijevod za Joomla 1.6 verziju?

Hvala

 Str: [1]
joomla_antivirus_logo
anything