Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - dian123

#1
Pluginovi / Odg: comments counter plugin ?
09. Studeni 2015, 14:23
Točno je , koristim sj grid slider i ima opciju na theme2 ,commets counter no ne radi.. ne prikazuje broj komentara u modulu...
#2
Pluginovi / comments counter plugin ?
07. Studeni 2015, 18:40
Pozdrav, da li mi netko može pomoći ili se susretao pak sa nečim sličnim. Koristim k2  komponentu za objavljivanje vijesti. Za prikazivanje istih u modulima koristim news show sp, no ono što mi je potrebno jeste ukoliko je moguće da preko svake slike u gornjem kutu piše mi broj komentara na određenu vijest. Molim Vas, ukoliko netko zna neki plugin, ili mi može pomoći na bilo koji način bio bih mnogo zahvalan jer ovo tražim već dugo vremena. Ukoliko niste shvatili što mi je potrebno, šaljem u prilogu screenshoot.

Pozdrav
#3
Da li netko zna neki dobar modul/ komponentu koja će mi omogućiti da na naslovnici  prikažem više kategorija iz galerije slika.

Radi se o tome da na site-u imam rubriku " Nightlife " , pa mi je potrebna neka komponenta koja će mi omogućiti da prikažem više kategorija, no trebalo bi mi također da prikaže samo po jednu sliku iz kategorije.

Molim Vas , ako netko zna da mi pomogne.

S poštovanjem
#4
Da li itko zna kako popraviti ovaj k2. Jedno vrijeme mi je normalno radio share. .. odjednom prilikom share clanka ne prikazuje sliku na fb?

Tražio sam mnogo po internetu, ali nisam uspio rješiti ovaj problem.. Bio bih zahvalan ako neko ima neki prijedlog.

Pozdrav
#5
kužim se solidno.. radi se us pomoć css sprites pretpostavljam.. no ne znam na koji način da to izvedem u k2, kako gdje da pozovem ikonicu da se prikaže ovisno o sadržaju mislim na ( video ili photo ). Koliko novca da mi odradiš to ?
#6
Poštovani , htio bih da kada objavim neki članak koji sadrži neki video ili fotogaleriju , da preko intro slike prikaže ikonicu photo ili video kao što je na slici ", kao što ima na ovom web site-u www.klix.ba

Pozdrav
#7
Poštovani , da li netko zna kako mogu promijeniti font size u jp tabs modulu ?  S obzirom da ga ne povlači ni iz jednog css file-a i da li mi možete pomoći i objasniti kako je moguće ubaciti foto/video ikonicu , ovisno o sadržaju članka, preko intro slike s obzirom da koristim k2 extenziju. Ovako kao na slici

S poštovanjem
#8
Hvala na odgovoru,pokušat ću sa ovim dinamod tab module ;)
#9
Molim vas ukoliko znate koji je ovo modul za izgled ovakvih tabova kao na slici da mi pomognete. Vec dugo trazim neki modul za tabove da izgleda ovako jednostavno.

S poštovanjem