Thumbnail u članku

Autor henri_007, 08. Lipanj 2012, 17:06

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

henri_007

Kako da postignem to da u članak mogu ubaciti thumbnail. Znači kad netko klikne na njega da se otvara cijela slika? Pretpostavljam da treba neki plug in?

Radi se o joomli 2,5 ako to šta znači

Guardian

Imaš plugins za te stvari. Pogledaj na Joomla stranici, ima raznih.

Inače ti možda najbolje naučiti K2 ekstenziju. U njoj su takve stvari automatizirane i uniform izgled.
Možeš stranicu dati i totalnim početnicima da unose thumbs i slike.

oKRamxII

Ja ti eventualno mogu preporučiti kad budeš gledao tamo na joomlinim ekstenzijama BK-Multithumb.

henri_007

Citat: Guardian  u 09. Lipanj 2012, 12:46

Inače ti možda najbolje naučiti K2 ekstenziju. U njoj su takve stvari automatizirane i uniform izgled.

E da, to sam  ja shvatio pa sam krenuo sa K2. Ali sam naišao na problem. Ne znam ubaciti thumbse. Znači znam onaj neki uvodni i to je ok, ali ne mogu naći ( ne znam ) kako u članak ubaviciti više njih ( tipa 7-8 )?

Guardian

Citat: henri_007  u 12. Lipanj 2012, 18:09
Citat: Guardian  u 09. Lipanj 2012, 12:46

E da, to sam  ja shvatio pa sam krenuo sa K2. Ali sam naišao na problem. Ne znam ubaciti thumbse. Znači znam onaj neki uvodni i to je ok, ali ne mogu naći ( ne znam ) kako u članak ubaviciti više njih ( tipa 7-8 )?

Stara tema, ali nisam bio tu. Gdje ih želiš ubaciti i kako ? Na vrh, pomalo u čitavom tekstu ili na dnu. Inače imaš K2 SIG Gallery za te stvari.