joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Virtuemart  (Posjeta: 15462 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

tito

  • Gost
Virtuemart
« : 20. Ožujak 2011, 19:13 »
Da li neko ima prevod za VirtueMart 1.1.7a (stable) da postavi? Pozeljno u .ini formatu.

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #1 : 20. Ožujak 2011, 19:37 »
Evo za 1.1.6. Raspakiraj u administrator/components/com_virtuemart/languages
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

tito

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #2 : 20. Ožujak 2011, 20:06 »
Hvala puno. Radi odlicno kada se otpakuje i preimenuje iz hrvatski.php u english.php.

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #3 : 20. Ožujak 2011, 20:13 »
Mada ništa nije potrebno preimenovati ako je frontend jezik postavljen na hrvatski.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

tito

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #4 : 23. Lipanj 2011, 19:45 »
Ima li neko prevod za verziju 1.1.9.?

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #5 : 23. Lipanj 2011, 20:53 »
Zar stari prijevod ne valja?
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

vivi

  • Mladi forumaš
  • **
  • Postova: 74
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #6 : 23. Lipanj 2011, 22:02 »
Iam ja sad jedno pitanje, nakon sto se napravi ova akcija gore sa extractanjem jezika.. kak ga onda i podesiti da se prikazuje na frontu? Negdje u opcijama virtuemarta ili se to automatski promjeni kada se promjeni i cijela joomla na hr.?

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #7 : 23. Lipanj 2011, 22:59 »
VM prikazuje odabrani jezik same joomle kako za front tako i za back
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

tito

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #8 : 23. Lipanj 2011, 23:02 »
Zar stari prijevod ne valja?

Radi i stari, mislio sam da ide novi prevod sa novom verzijom. Hvala.

Iam ja sad jedno pitanje, nakon sto se napravi ova akcija gore sa extractanjem jezika.. kak ga onda i podesiti da se prikazuje na frontu? Negdje u opcijama virtuemarta ili se to automatski promjeni kada se promjeni i cijela joomla na hr.?

Da.

fab3r

  • Web site buliding team
  • **
  • Postova: 59
  • Karma: 0
    • Profil
    • studioFABER
Odg: Virtuemart
« Odgovori #9 : 01. Srpanj 2011, 11:47 »
Radi odlično! Hvala :geek:

fab3r

  • Web site buliding team
  • **
  • Postova: 59
  • Karma: 0
    • Profil
    • studioFABER
Odg: Virtuemart
« Odgovori #10 : 24. Srpanj 2011, 23:01 »
Hm, ipak imam problem. Nikako natjerati prijevod da mi prevede neke sitnice, iako sam ručno pregledavao language fileove i sve je prevedeno, to nije upalilo za cart (0 items) i piece. Sve ostalo je prevedeno i radi. Može pomoć? :-[

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #11 : 24. Srpanj 2011, 23:46 »
Gdje se to nalazi ?
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

fab3r

  • Web site buliding team
  • **
  • Postova: 59
  • Karma: 0
    • Profil
    • studioFABER
Odg: Virtuemart
« Odgovori #12 : 25. Srpanj 2011, 13:24 »


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Dakle, nemogu prevesti onu košaricu u gornjem desnom kutu ekrana što bi trebala biti (te tekst u zagradama koji govori koliko komada/items treba biti u košarici), te piece iz slike 2. Radi se o viertuemartu 1.1.5 (stable)

zvonac99

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 177
  • Karma: 0
    • Profil
    • FVK-Petrinja
Odg: Virtuemart
« Odgovori #13 : 25. Srpanj 2011, 13:48 »
Pozdrav,
Ako je to baš specifičan predložak rađen za VM provjeri dali ima u html mapi (predloška) možda VM komponenta, te tamo provjeri da nije hardcodirano u sam kod toga predloška za VM, ili provjeri dali VM koristi predložak specijalno za njega napisan pa provjeri isto.
Nadam se da je pomoglo
I noga u dupe je korak naprijed

Guardian

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #14 : 25. Srpanj 2011, 14:11 »
Možda ti neke stvari leže direktno u PHP files.
Vidi sa Firebug. Ako ti umjesto class i divs pokazuje "element" onda je u PHP file, vrlo rijetko u JS.

 

joomla_antivirus_logo