Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Vacheron

#1
Imam jedan problem. Znači ovako, u kategoriji Novosti je dosad bila samo jedna vijest i nije bilo nikakvih problema, a onda kada sam dodao novu, dio stranice se pomjeri u lijevo. Pogledajte na slici kako to izgleda.

Jel netko možda zna rješenje tog problema? I da odmah kažem da ništa u css-u nije dirano :P :)

#2
Komponente / Komponenta kao početna
10. Siječanj 2012, 16:20
Pozdrav svima, imam jedan problem sa komponentom.

Znači ovako, pravim sajt sa online igricama. Imam komponentu koja prikazuje sve igre i kategorije. U mainmenu postavim link prema toj komponenti i nema problema, ali kada to stavim kao početnu stranicu ne može se prikazati!

Jel vi znate neko rješenje za to? Možda ubaciti komponentu u članak pa onda staviti članak kao početni??
#3
Joomla! 1.0 / Odg: Problemi s instlacijom
21. Ožujak 2011, 00:21
Nisi pročitao što sam napisao!!!

Znači on je samo iz publi_html kopirao fajlove na komp, a među tim fajlovima nema installation foldera i kada je to prekopirao obrisao je sve te fajlove sa servera i kasnije mi se javlja da ima problem i on meni pošalje zipovane fajlove koje je kopirao sa servera, naravno bez instalacijskog foldera!!! I sada ja ne znam kako da ponovo dignem sajt...

Da bi koristio Akeeba backup moram moći ući na sajt, a ja ne mogu jer ne znam kako da instaliram to sve ponovo bez tog installation foldera.
#4
Joomla! 1.0 / Problemi s instlacijom
20. Ožujak 2011, 22:06
Pozdrav svima, nema me dugo na ovom forumu, ali evo sada sam došao jer imam velikih problema, znači ovako:

Jedan prijatelj je nešto pokušavao uraditi na strancii preko FTP-a i najprije je sve fajlove samo stavio u jedan folder, bez instalacijskog fajla, on je mislio da je uradio backup ali nije. Potom je obrisao sve te fajlove sa servera i sada ja ne znam kako da vratim staru stranciu, pokušavao sam na mnogo načina ali niejdan nije bio uspješan.

Jel netko od vas možda zna kako da sada instaliram Joomlu bez installation foldera???

Verzija joomle je 1.0.15 i molim vas ne govoite da se prebacim na noviju verziju jer sajt nije moj i mene se ne pita :D
#5
Komponente J! 1.5 / Odg: Koji forum za Joomlu?
10. Veljača 2011, 22:05
Ako imaš volje i vremena preporučujem ti da phpBB spojiš sa Joomlom, njega sam dosad uvijek koristio i mogu ti reći da mi se pravo svidio. A ako nemaš volje i vremena ona ti preporučujem Agora forum, mislim da je besplatan a ima dosta zanimljivih dodataka koji ti mogu poslužiti. Ono što je glavno je da se Agora može spojiti sa većinom community komponenti i da ima jednostavan dizajn i lak je za raditi! Toliko od mene...  ;)  :)
#6
Novi forumaši - predstavite se !! / Vacheron
07. Veljača 2011, 19:58
::