Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Kockica51

#1
Novi forumaši - predstavite se !! / YO, ljudi
19. Ožujak 2014, 16:55
Pozdrav svima,

ulogirala sam se na forum u potrazi za odgovorima na nekoliko pitanja i u nadi da ću dobiti pomoć ukoliko negdje zapne.

Nisam baš veliki kompjuterski stručnjak, ali posljednjih 1,5 godinu vodim portal, pišem, punim i zatrpavam člancima. Moj portal je predstavljen u rubrici u kojoj se predstavljaju stranice forumaša, pa ako koga zanima neka virne i tamo. Radim u Joomli, donedavno 1.5, unazad dva mjeseca na 2.5 i preporodila sam se. Poznajem je onoliko koliko mi treba, ali uvijek se može više i bolje.

E pa zato sam tu.  ;)
#2
Pluginovi / Ekstenzija za oglasnik?
19. Ožujak 2014, 16:47

Na portal planiram postaviti kategoriju oglasnika. Ništa komplicirano, sa svega nekoliko rubrika, možda 5 ili 6 ukupno (ponuda, potražnja).
Ima li tko iskustva sa nekom ekstenzijom za oglasnik, po mogućnosti jednostavnijom, s tim da postoji opcija dodjele passworda svakom prijavljenom oglašivaču za postavljanje oglasa?

Hvala unaprijed.
#3

Pozdrav svima,

zanima me neka ekstenzija ili paket koji bi omogućio prijevod sadržaja portala (članci, tekstovi,...) na engleski i njemački jezik.

Postoji li takav paket - ako postoji bila bi vam zahvalna ako biste mi mogli preporučiti koji od njih - i zanima me kakva je kvaliteta tih prijevoda, odnosno jesu li prevedeni članci razumljivi.

Hvala unaprijed na pomoći.
#4
Poštovanje svim forumašima,

nova sam na forumu i ukratko predstavljam svoj site, namijenjen nautičarima i nautičkom turizmu.

www.nautica-portal.com

Portal je donedavno radio na Joomli 1.5, u siječnju je prebačen na verziju 2.5, ponešto obogaćen i proširen. A proširenja nas čekaju i dalje.

Template: SJ News

Template možda nije najnoviji, no odabran je zato što je svojim rasporedom modula najbolje odgovarao sadašnjim potrebama portala i planovima proširenja u budućnosti.

Zanima me vaše mišljenje. Pozdrav Kockica51