Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu

problem s Kunena forumom

Autor JessieSun, 02. Kolovoz 2019, 20:20

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

JessieSun

Tek sam napravila 2 weba (amaterski!) i već obožavam Helix Ultimate, iako nikad nisam voljela wysiwyg editore ili neke gotove programčiće za template, no toliko toga se promijenilo u zadnjih 10ak god, ima toliko novih kodova, neki stari ne rade, a pogotovo zbog te responzivnosti više nisam sposobna u notepadu si sama napisat template i prekopiat preko osnovnog.
Često mi se dogodi da recimo instaliram neki dodatak, npr kalendar za evente, i onda nastane neka interakcija s Helixom, pa mi počnu nestajati neke ikone i linkovi kad pređem mišem preko njih (u navigaciji među sstranicama ili kod uređivanja članaka sa sučelja), pa mi je jedan od autora tog kalendara dao javascript za umetnuti tamo u custom polje u templateu...
Uglavnom, htjela sam napisati da opet imam problem s time, a sad nemam taj kalendar, nego forum Kunena. I sad, možda nije do Helixa (ali naravno da sumnjam), jer se to ne događa u svakom templateu foruma, ali u EagleBlue u editoru za pisanje odgovora na poruke mi se čudno otvaraju prozori za umetanje slika, linkova, emotikona, videa... čudno izgledaju i ne mogu ih uopće zatvoriti, pa sam za sad sve te ikone izbacila, ali kakav je to forum ako toga nema, a otkud će ljudi znati napamet bb codove da tipkaju? Može li mi netko dati neko rješenje? Kako da dodam onda negdje sa strane popis bb kodova i bok?

wooer

Ovdje nam slika jako malo pomaže, osim što vizualno ukazuje na problem.
Da bi pokušali ponoviti tu grešku i ustanovili gdje dolazi do problema, potrebno je da instaliramo i konfiguriramo joomlu i sve dodatke koje ti imaš na identičan način. Iskreno, neće mi se. Puno brže i svima jednostavnije, bilo bi da pošalješ link na problematičnu stranicu gdje to možemo vidjeti uživo.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

JessieSun

ok, shvaćam, ali nažalost ne mogu to napraviti jer ta stranica nije otvorena

nema veze, budem se nekako snašla, do daljnjeg će biti ovako bez tih ikona