Inače su mi se novi korisnici povremeno javljali sa problemima registracije. Neke sam u admin panelu morao ručno potvrditi iako je podešeno da se korisnik sam registrira potvrdom na e-mail. Evo na primjer jedan korisnik, mi se obratio i pitao me zašto je dobio poruku: “
Error Sorry, your registration failed because you have been flagged as a spammer by a match of your details in our database spambots. If you are a genuine visitor, then we apologize. Please contact us to get the issue resolved.”
Pokušao sam pod tabom korisnici tamo gdje se određuje koja e-mail domena je dozvoljena, a koja ne, dodati njegovu domenu kao dozvoljenu. Zadano je bilo da su sve dozvoljene. Bez uspjeha. Na stranici imam forum i virtuemart (zbog digitalnog downloada). Napravio sam da se bez registracije ne može vidjeti download link. Pošto sam na stranicu nedavno dodao novu lokomotivu (addon za RailWorks) sada naravno imam problem.
Pokušao sam napraviti fake registraciju kao test i također se ne mogu registrirati i dobijem istu poruku kao što sam citirao gore. Stranica je ova
https://railworks.com.hr/ Svaki savjet bi mi dobro došao