Višejezični modul - nema simbola HR jezika?

Autor Schima, 12. Lipanj 2015, 00:03

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Schima

Nakon što sam u Joomli 3.4.x odlučio ne koristiti Gtranslate automatski prevoditelj, izradit ću višejezični site. Instalirao sam jezike HR i ENGL za Admin, Site i Sadržaj. Kreirao sam sve duplo: članke, kategorije, izbornike, podizbornike, ... naravno, dodijelio sam atribute jezik HR a kopiji EN. Aktivirao plugin "language filter", i postavio modul "Select language" na poziciju. Dodijelio stranicama "Naslovnica" kao osnovna, jezik "svi" i stranici "Home" kao osnovna a kod nje jezik "EN". Problem je što se na poziciji gdje je modul pikaže samo ENG zastava za odabir, nema HR? Sve kombinacije sam probao kao prikaz odabira u modulu, ali jok! U čemu je problem?
Ja sam se poslužio trikom pa sam kreirao html modul sa sadržajem dvije ikone kao simbol jezika. Jednoj ikoni sam dao link na: http:// ...../hr a drugoj: http://....../en, tako da taj način odabira funkcionira OK, ali to nije to jer me vraća uvijek na početnu stranicu.
Hvala, ako ste shvatili
stranica je http://hdeo.eu

Dario

Mislim da ti još nedostaje Dodaci -> Upravljanje jezicima -> (s lijeve strane u izborniku) Sadržaj -> ovdje također moraš kreirati drugi jezik.
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu