Objavljena Joomla! 3.4.1 - redovno održavanje

Autor Mihael [ORION], 18. Svibanj 2015, 09:21

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mihael [ORION]

Joomla! projekt i Tim "Uprava razvoja" sa zadovoljstvom objavljuju dostupnost Joomle 3.4.1. Ovo je izdanje održavanja za Joomla 3.x seriju i adresira probleme otkrivene kod verzije 3.4.0 kod instaliranja određenih ekstenzija te pristupu jeziku sadržaja.

Što je novo u 3.4.1?
Izdanje 3.4 donosi nove mogućnosti CMS-a kao što je poboljšanje uređivanja modula u frontendu, uklanjanje komponente Web linkovi, ugradnja Composer upravitelja za PHP pakete, nova Google reCatpcha i sigurnosna poboljšanja implementacijom UploadShield koda koji omogućuje otkrivanje većine malicioznih uploada provjerom naziva datoteka i njihovog sadržaja. Molimo uzmite u obzir: zbog tehničkih razloga morali smo isključiti opciju "Instaliraj s web servisa". Radimo na tome da navedenu opciju natrag vratimo je što prije moguće. Za pronalazak ekstenzija molimo koristite JED.

Zahvaljujući napornom radu preko 50 suradnika volontera približno 150 bugova je ispravljeno u 3.4.1 izdanju Joomla! CMS-a. Pogledajte listu popravljenih stavki na GitHub-u za sve detalje o greškama ispravljenim u trackeru.

Za poznate probleme s Joomla! 3.4.1 izdanjem pogledajte Verzija 3.4.1 FAQ na stranici s dokumentacijom.

Tim "Uprava Razvoja" ima za cilj nastaviti pružati redovite, česte nadogradnje za Joomla zajednicu. Saznaj više o Joomla! razvoju na Joomla! developer mreži.

Preuzimanja
Nove instalacije: Kliknite ovdje za download Joomla 3.4.1 (Puni paket) »
- nove upute za instalaciju i tehnički zahtjevi

Nadogradnja: Kliknite ovdje za download Joomla 3.4.1 (Paket nadogradnje) »
- napomena: molimo pročitajte upute za nadogradnju prije nadogradnje.
- molimo ne zaboraviti isprazniti cache preglednika nakon izvršene nadogradnje