Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu

Besplatni templatesi

Autor feno_men, 30. Travanj 2014, 20:18

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feno_men

Pozdrav, od kako je joomla prešla na verziju 3 ili ja ne znam (što je vrlo vjerojatno) ili više nema besplatnih predložaka.
Naime kad i pronađem besplatni predložak i instaliram ga, on uopće ne izgleda onako kako izgleda na demo siteu.
Meni uglavnom ne radi a ako ga i podesim da ide na neki vidljivu poziciju onda ne radi padajući izbornik ili nešt slično.
Pronašao sam jednu stranicu (JSN) od kuda se može skinuti kompletan paket sa svim modulima i onda to radi ali samo je ta stranica takva.
Da li ima nekih besplatnih sajtova od kuda bih mogao skidati kompletne stranice da mi izgleda kao u demo verziji

Od kuda vi skidate besplatne predloške za joomlu 3...?

karlovic

Da bi ti radio odnosno predpostavljam izgledao kao tamo gdje si skinuo trebaš podesiti osnovne module kao što su prikazani na demo siteu. Treba kod skidanja paziti da je template za Joomla! 3x najčešće ti piše: Joomla 3x Templates
vidi na primjer:
http://www.joomla24.com/
a ovdje su ti na istoj stranici sortirani za 3x
http://www.joomla24.com/remository/Download/Templates_for_Joomla_3.x/1%29_General_Joomla_3.x_Templates.html

feno_men

Hvala, znam da treba biti za joomlu 3.x
Međutim s ovim podešavanjem zapinjem. Često nite nema tih modula, skine se samo osnovni template pa treba proučavati, ili se plaća

Pronašao sam jedan super program za izradu templatea i može se customizirati gotovo po želji i za osnovne potrebe je za preporučiti
http://www.template-creator.com/

Ali i dalje ne odustajem od preporuka za dobre free templatee

denoza

Da bi template izgledao kao na demo stranici, trebaš imati njegov paket "quickstart" koji kad instaliraš na  host, bi morao izgledati gotovo identično.
Rijetke firme daju quickstart instalaciju za free template, JSN je jedna od njih.

Što ti je rekao Karlović, ako želiš baš identičan izgled moraš skinuti sve komponente, module, pluginove vezane za dotični template i podesiti ih kao na demo prikazu.

Što se tiče nekih free, evo ti jedan link pa malo pogledaj:
http://www.webdesignrazzi.com/2014/free-joomla-templates/

miki

Recimo ako ti paše neki od rocketthema imaš besplatan i brz uz koji možeš uzeti i njihove komponente koje su mislim uglavnom besplatne i napraviti čudo od dizajna. Besplatni template od rocketthema je http://demo.rockettheme.com/joomla-templates/afterburner2/. Uz malo igre s modulima stvarno se može dosta toga napraviti. Također možda meni i jednostavniji te stabilniji Gavik i besplatni template http://demo.gavick.com/free/may2012/.