Problem sa Artisteer template-om

Autor lperkov, 02. Srpanj 2012, 14:24

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

lperkov

Bok svima! Evo i ja sam upala u ove Joomla vode 8) i svida mi se  ;D Otkrila sam i Artisteer jer imam u glavi npr neki svoj dizajn i taj program mi je zaista pomogao u tome! Ali dosla sam do problema  :o
Napravila sam template..exportala ga za Joomlu 2.5..i kad sam ga instalirala i namjestila za default template ne prikazuje mi se kako bi trebao! Naime vidim samo background i favicon ikonicu i to je sve.. imam namjestene module na pravilnim pozicijama..podatke na stranici(menu,sadrzaj..)..a da stvari bude zanimljivija  ;) kad namjestim neki drugi template sve radi ok..nema nikakvih problema!

Zanima me da li netko od vas ima iskustva sa Artisteer-om? Sta bi mogao biti problem? Na support-u od Artisteer-a mi nisu znali pomoci..tako da mi je palo napamet da je mozda problem u Joomli..hm ne znam.. Ako ima netko ko radi sa ovom kombinacijom Joomla-Artisteer bila bi zahvalna da se javi!

Pozz

oKRamxII

Član nicknameom "Guardian" često zagovara Artisteer pa se njemu javi, vjerovatno je zauzet ovih dana, inače bi ovdje već i očekivao njegov post.

lperkov

Uspjela sam rjesiti problem! Jedna komponenta mi je radila problem.. Hvala za savjet svejedno!  :geek: