JVCOUNTER - problem

Autor proleter, 13. Lipanj 2012, 16:45

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

proleter

Instalirao sam ovaj brojač posjeta stranice no nakon nekog vremena uvidio sam da čudno broji. Naime vrlo često zna brojati s većeg ka manjem broju  pa opet ka većem broju pa nakon nekog vremena ka manjem broju i tako stalno. Primjer, jučer je brojač bio na 100 a sutra bude na 68 pa opet skoči nakon nekoliko dana na 130 pa onda nakon nekog vremena na 96 i tako.

Pregledao sam postavke modula i sve je ok. U modulu sam ostavio aktivno samo "Show online" dok sam u postavkama upisao pod Time offset - 0, Number of digits - 6, Start of counter, Type of digits - type2, Template of module - default, Theme of module - style2.
Ostalo je prijevod na HR.

Je li netko imao ovaj problem ili eventualno zna o čemu je riječ. LP - proleter

Retro Alfa

Osim google analitike nisam naišao na nikakav brojač posjeta koji dobro radi svoj posao. Ako to primarno koristiš kao neki tip marketinga čisto da pokažeš da imaš posjeta onda su te brojke nazovimo "realne" bar po meni jer sam viđao to po nekim stranicama.

Ali ako to koristiš da vidiš pravu posjećenost stranice totalno si u krivu jer ti podaci nisu točni a znam da ima par brojača posjeta koji dosta usporavaju stranice.

proleter

Ne koristim to niti kao marketing jer sam isključio sve opcije osim ukupno i trenutno (a imah ih još dosta), niti kao super pravo stanje (nađem ga u cpanelu od hostera), nego ovakvim radim ovaj brojač ruši, ajmo to nazvat, ozbiljnost stranice. Nije mi problem i instalirati neki drugi brojač ali ako je provjeren odnosno da ne radi ovakve gluposti. Ne možeš sutra imati manje posjeta na brojaču nego što ih imaš danas.

Retro Alfa

Ups moja greška, sad sam te skužio.

Ja bi onda rekao da se on resetira svako 24 h i onda ponovo broji, ako imaš još neku stranicu da probaš tamo instalirati modul i pratiti da li se ista greška događa.

Ili daj Printscr od administracije da vidimo sve postavke.

Koliko vidim tamo ima modul i plugin, jesi ti obadvoje instalirao ili samo modul?