joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Prijedlog za -Predstavite svoj Joomla! site  (Posjeta: 3325 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

miki

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 200
  • Karma: 6
  • Online aplikacije
    • Profil
    • Online aplikacije i igre
Prijedlog za -Predstavite svoj Joomla! site
« : 31. Siječanj 2011, 16:54 »
Hm, kategorizacija  podataka pri "predstavite" mi je malo pretehnička, rubrika bi se trebala zvati recenzije Vaših Joomla sajtova ili tako nekako (možda pljuvaonica za sajtove).
Predstavite svoj sajt znači po mom skromnom mišljenju, predstaviti svoj sajt. Svoja dva uradka sam predstavio bez traženja ikakve recenzije i da sam htio recenziju tipa (recenzija dizajn) onda bi to napravio na nekom drugom mjestu, specijaliziranom za dizajn web-a. Možda možemo govoriti o utiscima pojedinih web sajtova i njihovoj Joomla funkcionalnosti.
Što se tiče ostalih elemenata također nisam siguran u vjerodostojnost recenzije osim oko upotrebe pojedinih komponenti i modula.
Tako da skratim priču sam naslov teme, po mom skromnom mišljenju, nije u skladu s 'pravilnikom'.
Zašto ne bi mogao predstaviti svoj sajt koji se nalazi na sub domeni?, radi i funkcionalan je već dvije godine, uložio sam truda ko' i u svaki drugi top level domena sajt?
Znači pravilnik ne služi samom sebi nego bi trebao olakšati budućem web masteru da lakše unese svoje podatke.
Što je s back linkovima i anhor tekstom?! Znači po forumu mogu pisat, reklamirat forum po drugim forumima i možda nekom pomoć a kad trebam  pored 'pretstavite svoj sajt' imati bar neki normalan back link, to ne!?
Hm ovo me podjeća na dobro poznatu priču s Carnetom i birokratskim .........
Opet moje skromno mišljenje, bez uvrede
PS. Onaj prijedlog za pravilnik o Kako upisati Vaš sajt  na "Predstavite svoj sajt" koji je predložen u mojoj temi LAVANDA bi se mogao maknuti, jel, pošto je postavljen i zaključan na prvo mjesto teme.

 

joomla_antivirus_logo
anything