re-organizacija unutar stranice

Autor BQ, 10. Svibanj 2012, 09:56

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

BQ

Imam problem s re-organizaciom weba pa molim za savijete ili mali guide kako da postignem što želim!
Naime imam izgrađeni site napravljen u joomla 1.6 s .hr domenom (napravljen od strane drugih) i template
Prije nekoliko dana sam uzeo stvar u svoje ruke i odlučio sam raditi na stranici
Već sam pomalo "skužio" kako šta gdje čitajući guide, proučavajući pojedine elemete, ubacivajući nove article, galerije slika itd.

no pojavio mi se jedan problem koji je pomalo "opširniji" pa trebam pomoć oko toga.
naime imam main menu u kojem imam šest (6) stavki u sljedećem nizu:

Početna / audi / bmw / fiat / o  nama / kontakt

no zbog same stranice želim reorganizirati site i oslobodit 2 mjesta, pa sam odlučio stavke audi bmw fiat staviti untar nove stavke auti, tako da izgleda ovako

Početna / auti / o nama / kontak

tako da mi audi / bmw / fiat budu (2nd row )stavke unutar  -auti- sa svim svoim trenutnim i budućim sadržajem
unutar stavki bmw imam još 3 stavke (tip3 tip5 tip7)
unutar stavke audi i fiat također...
-----------
nadam se da ste shvatili što želim postići, pa je pitanje

postoji li simple riješenje kako to napraviti?
ili ako je komplicirano da mi netko to malo pojasni kako i šta napraviti

hvala  0:)

komir

Bok,
ako sam dobro shvatio želiš imati pod root stavkom auti, pod menije BMW,FIAT,AUDI?
ako je to točno onda uđeš u meni AUDI i pod root/(hili hrvatski ; Roditeljska stavka) staviš da je AUTI root, onda uđeš u BMW i isto napraviš i tako sa svim koje želiš staviti.
Izrada web stranica Domidona IT
Prirodni vrcani  med
Profesionalni Hrvatski SSD Hosting

BQ

dakle trebao bi napraviti prvo stavku -auti- (kreirati ?)
potom unutra ubacit ovo ostalo pomoću root-ova ?

ne razumim najbolje pojmove jer sam općenito za joomla čuo prije 48h, sry totalni noob  :(
možeš li mi malo top objasnit na "dugo i široko" ako nije problem  :)

Guardian

Sunce ti, zavrtilo mi se u glavi.

Valjda ako sam dobro skužio napraviš Sekciju Auti i podsekcije Bmw, Audi i što već hoćeš.

BQ

snašao sam se sam, hvala svejedno  ;)
ako nekome bude potrebno napišem mu na "dugo i široko"  8)