Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ivana

#1
Veliko veliko hvala Dario,sad mi lijepo slova izgledaju  :) ...može lock
#2
Nećemo se igrati pogađanja preloš je dan za takvo što...uglavnom da ne duljim link je slijedeći:

http://adrianews.net/_ivana2/index.php/en/
#3
Na žalost krivo, font koji je uzet je Helvetica, upravo pogledala u postavkama....mislim da je negdje drugdje problem samo ga ne vidim ili ne mogu skužiti kako god.
#4
Pozdrav,

Nadam se da ne otvaram duplu temu, mada nisam nigdje vidjela da je neko imao i ovu tematku. Uglavnom imam template rockettheme - epsilon, i  na naslovnoj strani postoji animacija koja se vrti i tekst s njom, u naslovu teksta kada se upiše riječ sa Š,Č,Ć i Ž ta slova se uvećaju "strše" od ostatka teksta. U svim drugim tekstovima gdje se koriste slova sa kvačicom je sve ok normalno se prikazuju. Encoding je UTF-8, ne pomaže ni banalna promjena fonta...Pa bih vas zamolila za pomoć ako postoji neko jednostavno rješenje, bila bih vam jako zahvalna.
Kako točno ovo izgleda što sam napisala je na slici koja je u prilogu.
Unaprijed  zahvaljujem na odgovoru/ma.

P.S Inače se nisam prije baš družila sa joomlom, css-om sada je ovo silom prilika pa imajte to na umu  ;)

#5
Pozdrav,
Nova sam ovdje i vidim da ima dobrih znalaca Joomle :)...uglavnom nije da sam se pretjerano druzila sa joomlom ali evo silom prilika su mi "uvalili" da se zezam oko web stranice. I kako to biva stranica stara treba mijenjati puno toga pa tako i napraviti migraciju. Dakle imam postojecu web stranicu koja je radjena u 1.5, trenutno je faza odabira-kupnje novog templatea koji je na 3.4. i sad ono sto me zanima. Napraviti migraciju ili ici sa svim novim kao da ovo nikad prije nije postojalo? Ako je migracija u pitanju kako najbezbolnije to odraditi?

Unaprijed zahvaljujem