joomla_antivirus_logo

Autor Tema: SEO Postavke error!  (Posjeta: 7288 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

TOMs

  • Gost
SEO Postavke error!
« : 24. Svibanj 2011, 10:59 »
Stranica mi super radi i cijeli template je vidljiv... naravno htio sam zamjeniti ono www.mojastranica.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=60 sa www.mojastranica.hr/onama, ali čim stavim
Optimizacija za Tražilice  Da
Koristiti mod_rewrite    Ne
Dodati Nastavak     Da


meni piše gore www.mojastranica.hr/onama ali ne radi ni template, ni css... ništa samo tekst piše i gdje koja slika...

molim Vas za pomoć...

Tom555

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 401
  • Karma: 0
  • Omnia mea mecum porto
    • Profil
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #1 : 24. Svibanj 2011, 11:03 »
A koji je server, a da li si promijenio htaccess?
Pogledaj malo, na ovom forumu je dosta o tome već pisano ili http://www.joomlaseo.net/Joomla/SEO/Joomla-1.5-Search-Engine-Friendly-URLs.html
« Zadnja izmjena: 24. Svibanj 2011, 11:08 Tom555 »

Skipper

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #2 : 24. Svibanj 2011, 11:04 »
A koji je server, a da li si promijenio htaccess?
Pogledaj malo, na ovom forumu je dosta o tome već pisano.

U ovom slučaju nema potrebe dirati htaccess. Jedino ako nije win server, onda bi moglo biti cirkusa...

TOMs

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #3 : 24. Svibanj 2011, 11:20 »
server je na linuxu... ništa nisam dirao samo sam to stavio i eto... jel ima neki modul ili plugin koji to rješava???

Tom555

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 401
  • Karma: 0
  • Omnia mea mecum porto
    • Profil
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #4 : 24. Svibanj 2011, 11:23 »
A koji je server, a da li si promijenio htaccess?
Pogledaj malo, na ovom forumu je dosta o tome već pisano.

U ovom slučaju nema potrebe dirati htaccess. Jedino ako nije win server, onda bi moglo biti cirkusa...

Jasno, jer nije uključio mod_rewrite

Tom555

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 401
  • Karma: 0
  • Omnia mea mecum porto
    • Profil
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #5 : 24. Svibanj 2011, 11:25 »
A kako je kad staviš:

Optimizacija za Tražilice: Da
Koristiti mod_rewrite: Ne
Dodati Nastavak: Ne

Isto ili?


Skipper

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #6 : 24. Svibanj 2011, 11:26 »
server je na linuxu... ništa nisam dirao samo sam to stavio i eto... jel ima neki modul ili plugin koji to rješava???

A jel ima neki link da mi vidimo to? Što ti piše u configuration.php pod "live site" varijablom?

TOMs

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #7 : 24. Svibanj 2011, 11:32 »
Kad stavim samo optimizaciju za tražilice DA ista stvar...

pot live site su samo navodnici ""

Skipper

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #8 : 24. Svibanj 2011, 11:37 »
A jel ti uključen System - SEF plugin?

TOMs

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #9 : 24. Svibanj 2011, 11:40 »
A jel ti uključen System - SEF plugin?

je, uključen je...

Skipper

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #10 : 24. Svibanj 2011, 11:54 »
Teško da će netko znati što je pošlo krivo, bez linka...

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #11 : 24. Svibanj 2011, 11:55 »
Kao što te skipper i dobro uputio live site stavi adresu sajta http://www.xxx.xx i rješit ćeš stvar.

I mora biti renameman htaccess i uključen mod rewrite prije svega... Znači standardna procedura...
« Zadnja izmjena: 24. Svibanj 2011, 11:59 ikik »
...

TOMs

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #12 : 24. Svibanj 2011, 12:05 »
e sad radi... hvala ljudi... jedino ne kužim ovo oko renamemanja ??

Skipper

  • Gost
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #13 : 24. Svibanj 2011, 12:06 »
Kao što te skipper i dobro uputio live site stavi adresu sajta http://www.xxx.xx i rješit ćeš stvar.

I mora biti renameman htaccess i uključen mod rewrite prije svega... Znači standardna procedura...

Dajte ljudi, htaccess NE MORA biti preimenovan ako ne koristi mod rewrite...

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: SEO Postavke error!
« Odgovori #14 : 24. Svibanj 2011, 12:08 »
A zaš ne koristi? Viš da ne radi...
...

 

joomla_antivirus_logo
anything