joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Virtuemart  (Posjeta: 15702 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

fab3r

  • Web site buliding team
  • **
  • Postova: 59
  • Karma: 0
    • Profil
    • studioFABER
Odg: Virtuemart
« Odgovori #15 : 25. Srpanj 2011, 14:46 »
Bilo je hardcodirano u sam template  >:( uspio sam ga sa Firebugom izvući! Hvala dečki  ;)

blackburn

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #16 : 25. Kolovoz 2011, 10:02 »


Uploaded with ImageShack.us


Uploaded with ImageShack.us

Dakle, nemogu prevesti onu košaricu u gornjem desnom kutu ekrana što bi trebala biti (te tekst u zagradama koji govori koliko komada/items treba biti u košarici), te piece iz slike 2. Radi se o viertuemartu 1.1.5 (stable)

Imam pitanje nije bas vezano uz temu. Posto vidim da koristis template GK Mystore , da te pitam da li si uspio da skines ove informacije o cijeni i produtku na ovom PhotoSlide GK3 , . odsnosno da bude kao na demo prikazu http://demo.gavick.com/joomla15/may2010/.
« Zadnja izmjena: 25. Kolovoz 2011, 10:04 blackburn »

fab3r

  • Web site buliding team
  • **
  • Postova: 59
  • Karma: 0
    • Profil
    • studioFABER
Odg: Virtuemart
« Odgovori #17 : 26. Kolovoz 2011, 12:31 »

Uploaded with ImageShack.us

Evo ga, na slici ti je objašnjeno! gore imaš breadcrumb da znaš gdje trebaš ići da bi došao na ovaj ekran!

Podesiš kako želiš, dalje imaš dolje link type: podesi ga na article ako želiš vezati sa nekakvim člankom na stranici ili own link ako želiš nešto svoje vezati sa slikom!

a dolje upisuješ link...(drugo zaokruženo). Po defaultu je uključeno da se veže na virtuemart i zbog toga povlači i cijene. Makni mu to i nestat će i one cijene!

Nadam se da je pomoglo


blackburn

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #18 : 02. Rujan 2011, 14:35 »
hvala, pomoglo je

tigarrr

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #19 : 11. Studeni 2011, 10:23 »
gdje mogu naći prijevod za virtuemart na hrv??

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 877
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #20 : 11. Studeni 2011, 10:36 »
gdje mogu naći prijevod za virtuemart na hrv??
A da probaš na prvoj stranici ove teme?

 :o
...

marko227

  • Designer Team
  • ***
  • Postova: 266
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #21 : 01. Prosinac 2011, 23:09 »
Je li možda netko sjeo pa napravio prijevod za VM 2.0?  :nevin:

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #22 : 02. Prosinac 2011, 00:02 »
Ja sam malo sjeo ali radi hemeroidalne prevencije nisam mnogo napravio.
Ustvari su me developeri zeznuli jer su konstantno izmjenjivali nazive varijabli, njihove pozicije u datotekama, pa su ih dodavali, brisali ... u jednom trenutku sam čak imao gotov front i preko pola odrađenog backenda i jednostavno bio primoran sve baciti u vjetar.

Javi mi se kad budeš online pa da ga zajedno zgotovimo ... imam gotov front na 52% + moduli, što čini glavninu onoga s čime se kupci susreću, a backend još nisam taknuo.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

marko227

  • Designer Team
  • ***
  • Postova: 266
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #23 : 02. Prosinac 2011, 08:48 »
Kod mene je status na skypeu uvijek na "away" a u pravilu sam 99% uz računalo
tako kad ti dođeš online slobodno se javi.

najob

  • Gost
Odg: Virtuemart
« Odgovori #24 : 19. Prosinac 2011, 12:36 »
pozdrav

kako da samo npr zamjenim "Pricee" sa cijena?
u kojem to file mogu zamjeniti?
thx

i još ak znate kak da na naslovnoj maknem:
Sort by
Product ID +/-
Manufacturer:

iceman-iceman

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 1
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #25 : 07. Ožujak 2012, 21:41 »
hoce li biti kakvih prijevoda za 2.0 evt 2.2

Janjicar

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 8
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #26 : 09. Ožujak 2012, 11:16 »
Ne postoji mi Languages directory u administrator/components/com_virtuemart/ ali sam ga napravio i prebacio ali mi tamo ne prikazuje da mogu nastimat hrvatski jezik ??

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #27 : 09. Ožujak 2012, 15:20 »
Jezične datoteke za VM 2.x više se ne nalaze u direktoriju komponente već zajedno s prijevodima joomle. Nadalje, stari prijevodi nisu kompatibilni s novim tipom prijevoda, a za vm2 još ne postoji gotov hrvatski prijevod.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

Janjicar

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 8
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #28 : 09. Ožujak 2012, 16:12 »
Jezične datoteke za VM 2.x više se ne nalaze u direktoriju komponente već zajedno s prijevodima joomle. Nadalje, stari prijevodi nisu kompatibilni s novim tipom prijevoda, a za vm2 još ne postoji gotov hrvatski prijevod.
Hvala evo pronasao sam to ali posto nema jos uvijek onda ne isplati se ni mijenjati :/


EDIT:

Posto sam novi u Virtuemart interesuje me sljedeci
Zelim pored artikla tacnije ispod cijene da mi Pise "Sifra artikla" dakle unosit ce se rucno
i kako bi mogao ubaciti to polje ?


Rio_72

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 9
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Virtuemart
« Odgovori #29 : 12. Travanj 2012, 01:38 »
Čitao sam malo ove postove i odlučio sam sa joomle 2 preči na 1.5 verziju zbog hr prijevoda virtuemarta i sad mi se dešava da ne mogu nikako instalirati virtuemart 1.1.9, a niti 1.1.6. verziju. Zna li netko zašto?

 

joomla_antivirus_logo
anything