Joomla! 3 podrška > Općenito / Novi u Joomli 3

Kako mogu znati koje točno kolačiće 🍩🍪🍰🧁 prikupljam?

(1/2) > >>

JessieSun:
khm khm khm   0:)

Možda je glupo pitanje, ail ja u globalnim postavkama nikad nisam niš' upisala u ove kućice i pojma nemam trebam li što.
Znam da u administraciji pod Privatnost mogu naći ako netko traži da obrišem njegove podatke. Tamo vidim i popis toga što se sve prikuplja, ali pojma nemam koji su to konkretno kolačići osim onog za autentifikaciju. Popis kolačića znam pronaći samo ako gledam stranicu kroz preglednik. Vidim u Chromeu da trenutno ima 7 kolačića, a znalo ih je biti i 11, dakle nije samo 1, pa ne znam da li trebam u ove kućice u globalnim postavkama nešto upisati da bih imala kolačiće negdje da vidim konkretno kaj se to prikuplja.

Bi li mi netko objasnio malo čemu služe ove kućice u globalnim postavkama i što ja konkretno trebam, da li sam što propustila, osim ovog da posjetitelji biraju koje kolačiće žele? 
Nisam još našla besplatan plugin ili modul koji bi omogućio posjetiteljima da si biraju vrstu kolačića koje prihvaćaju, nego imam ovaj za sve kolače zajedno.

Samo me nemojte špotati jer nisam čitala dokumentaciju Joomle. Pa nisam, eto.

Dario:
Za početak promijeni naslov teme u nekaj smisleno... Ubuduće ovakve postove brišem...

JessieSun:

--- Citat: Dario - 03. Svibanj 2021, 08:58 ---Za početak promijeni naslov teme u nekaj smisleno... Ubuduće ovakve postove brišem...

--- Kraj citata ---
???

Dario:

--- Citat: JessieSun - 01. Svibanj 2021, 08:43 ---Možda je glupo pitanje, ail ja u globalnim postavkama nikad nisam niš' upisala u ove kućice i pojma nemam trebam li što.
Bi li mi netko objasnio malo čemu služe ove kućice u globalnim postavkama i što ja konkretno trebam, da li sam što propustila, osim ovog da posjetitelji biraju koje kolačiće žele? 

--- Kraj citata ---
Nešto što ti najvjerojatnije nikad neće trebati, ostavi ih prazne. Koristi se kad imaš potrebe share-ati cookie-je preko više domena/poddomena.
Nema nikakve veze s tim da posjetitelji nešto biraju...


--- Citat: JessieSun - 01. Svibanj 2021, 08:43 ---Nisam još našla besplatan plugin ili modul koji bi omogućio posjetiteljima da si biraju vrstu kolačića koje prihvaćaju, nego imam ovaj za sve kolače zajedno.
--- Kraj citata ---
Bit će uskoro dorada mojeg plugin-a koji omogućava ovo :)


--- Citat: JessieSun - 01. Svibanj 2021, 08:43 ---Samo me nemojte špotati jer nisam čitala dokumentaciju Joomle. Pa nisam, eto.
--- Kraj citata ---
No comment.... :)

JessieSun:

--- Citat: Dario - 05. Svibanj 2021, 09:39 ---Bit će uskoro dorada mojeg plugin-a koji omogućava ovo :)

--- Kraj citata ---
WOW
 :-* :-* :-* :-* :-*
HVALA HVALA HVALA
Javi mi, molim te, kad bude! Jupi!
Čak nemam pojma da si radio takav plugin. Baš ne gledam tko je autor kad tražim dodatke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju