Joomla! 3 podrška > Općenito / Novi u Joomli 3

Backup

<< < (4/4)

Dario:

--- Citat: JessieSun - 28. Travanj 2021, 14:34 ---pa nisam sigurna jel to zbog ažuriranja WAMP-a
--- Kraj citata ---
Ne bi rekel, ali mi nije jasno čemu ažuriranje WAMP-a... Jedanput kad ga instaliraš, ako nisi developer - nemaš apsolutno nikakve potrebe ništa ažurirati.


--- Citat: erbi - 28. Travanj 2021, 15:42 ---na localhost briši .htaccess idi u joomla administraciju i tamo gasi SSL i isto tamo gasi mod_rewrite i još jednopostavku iznad (neki URL).

--- Kraj citata ---

Nebi se nikak složil s ovim... Jedino bi SSL trebal bit ugašen jer s lokalnim serverima ne dolazi SSL cert iako ga je moguće složiti.

erbi:
A zašto ne .htaccess? I Bog mezna sve šta ima unutra  :nevin: Možda i copy htaccess.txt u .htaccess. Baš ta test

JessieSun:

--- Citat: Dario - 29. Travanj 2021, 08:41 ---Ne bi rekel, ali mi nije jasno čemu ažuriranje WAMP-a... Jedanput kad ga instaliraš, ako nisi developer - nemaš apsolutno nikakve potrebe ništa ažurirati.

--- Kraj citata ---
Pa mislim da mi je došlo ažuriranje za WAMP, ali možda je to bilo nešto drugo, možda se pogrešno sjećam. Ništa ja sama ne ažuriram, nego mi neki programi sami traže kad ih otvorim, pa ja pustim, i zaboravim.


--- Citat: Dario - 29. Travanj 2021, 08:41 ---Nebi se nikak složil s ovim... Jedino bi SSL trebal bit ugašen jer s lokalnim serverima ne dolazi SSL cert iako ga je moguće složiti.

--- Kraj citata ---
Uvijek ugasim u globalnim "forsiranje HTTPS" prije izrade backupa, di drugdje to još treba? Pa velim da do sad nisam imala taj problem da mi se tak otvara, bilo je normalno na localhostu i lokalno.


--- Citat: erbi - 28. Travanj 2021, 15:42 ---na localhost briši .htaccess idi u joomla administraciju i tamo gasi SSL i isto tamo gasi mod_rewrite i još jedno postavku iznad (neki URL). U joomla folderu /cache briši sve

U browseru briši sve cookie, history, ... i pokušaj sa kojim drugim browserom. Meni je nešto sličnog radio Firefox.

Restart browsera i javi

--- Kraj citata ---
Obrisala sve, samo ne znam di je i kaj je taj mod_rewrite, i prvo je bilo sve u nekim greškama za index.php ali onda sam obrisala i one svoje google kodove i takve stvari koje imam unutar head-a, i sad je ok. Vjerojatno je to smetalo. Baš ću ponovo instalirat danas novi backup pa da vidim kad samo to obrišem da li će bit normalno. Inače ja imam podešeno da mi se cache automatski obriše čim nekaj spremim u Joomli, imam neke pluginove za to.

erbi:
Vidi privitak

JessieSun:

--- Citat: erbi - 30. Travanj 2021, 12:46 ---Vidi privitak

--- Kraj citata ---
A to? Pa to isto uvijek isključim prije izrade backup-a.
Nisam još instalirala offline, možda bum danas, ne stignem, al uglavnom izgleda da su oni google kodovi i linkovi smetali, koje sam pometala unutar head-a.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju