Joomla! 3 podrška > Općenito / Novi u Joomli 3

Oznake na više jezika

<< < (2/3) > >>

wooer:

--- Citat: erbi - 14. Veljača 2021, 14:38 ---I Morse je znao, kako se ovo rješi ...  :'( 8) :'(

--- Kraj citata ---
Nadam se da sam na ovaj način dao do znanja da je moj odgovor, takav kakav je, puno jednostavniji za odgonetnuti nego misao i smisao inicijalnog posta.

JessieSun:
______________________________________
obrisala sam svoje postove
______________________________________

wooer:
I sada kada si dala primjere što te muči nisam siguran želiš li da ti pokušam pomoći ili da se samo kaznim jer mi prijavljuješ postove u kojima sam navodno bezobrazan, a tebe da ostavim da se sama gombaš sa svojim problemima.

Zbilja mi je žao što za bezobrazluk smatraš kada netko iz tebe pokuša dobiti informaciju u kojoj se traži detaljno objašnjenje problema.
Ja s druge strane onda smatram da si ti bezobrazna u svim svojim postovima jer nisi u stanju opisati problem da ga i drugi shvate. Idem i ja sada prijavljivati sve tvoje postove ali sasvim siguran sam da to neće otkloniti tvoje probleme.

JessieSun:
______________________________________
obrisala sam svoje postove
______________________________________

wooer:

--- Citat: JessieSun - 15. Veljača 2021, 17:05 ---Zna se dobro što su "oznake" u Joomli.

--- Kraj citata ---
E pa morat ćeš mi vjerovati na riječ da je ta tvrdnja netočna.
Ako mi ne vjeruješ onda provjeri kako su prevedeni  pojmovi 'tag', 'label' i 'badge'. U aktualnom prijevodu su to sve 'oznake', i sve mogu biti primjenjive na jezike i podatke povezane s njima. Smisao i funkcija svakog od njih je različita.


--- Citat: JessieSun - 15. Veljača 2021, 17:05 ---Bezobrazan si jer si napisao neke slupe razloge zašto dolazim, a to kaj sam pitala je jasno svakome tko je ikad radio tako nešto.

--- Kraj citata ---
Meni je izuzetno drago što si uspjela riješiti svoj problem na način da u svakom postu optužuješ da ja ne razumijem (isto radiš i drugima po drugim postovima).
Samo da te informiram da su svi aktualni prijevodi unazad par godina isključivo objavljeni jer ih ja pokušavam održavati aktualnima. To povlači za sobom da točno znam gdje se što u sučelju nalazi. Radio sam puno toga s jezicima i oznakama (sva tri tipa) i tvrdnja da je tvoje pitanje jasno svakome tko je tako nešto radio po tome nikako ne drži vodu.

Zašto ne možeš prihvatiti da nitko nema ništa protiv tebe? Radije razmisli zašto tvoje pitanje druga strana nije razumjela.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju