pomoću jUpgradePro
i zapravo nisu se svi pomaknuli, ali su se i id čanaka pomaknuli, recimo članak koji ima id 106 sad je 108 itd, moram sutra provjerit da li su svi za 2 mjesta, ali neki imaju pogrešne autore, a neki nemaju, nego prave, e sad vjerojatno je problem u tome što sam zaboravila ispraznit smeće i nisam gledala ima li arhiva, a bila je, tako da mi se smeće prebacilo, a arhiva članaka nije... hm, uglavnom provjerit ću sutra u kojoj mjeri je to poremećeno, al znamd a je prilično jer noviji članci nemaju točne autore, a id brojevi uopće ne odgovaraju
kad sam napravila migraciju u čistu joomlu nakon toga sam prebacivala u pripremljenu joomlu koja ima i forum i svašta i postovi koje sam ja pisaa sad su pod nekim drugim profilom...
htjela sam ponovit migraiju ispočetka s praznim smećem i bez arhive, i to u tu složenu joomlu, a ne praznu, no stalno mi javlja grešku da mi plugin i komponenta nisu ista verzija, a oboje su verzija 3.3.0 i ne znam zašto javlja grešku, sve sam ispunila kao i prvi put i ne mogu ponoviti migraciju