Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu

Radio embeded

Autor velebit20, 10. Prosinac 2015, 21:02

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

velebit20

Imam Joomlu verziju 3.4.5. Instalirao sam plugin allvideos reloaded i želim na stranicu ubaciti jednu radio stanicu (otvoreni radio). Postavio sam url stream od otvorenog radia (209.105.250.73:8502/stream.aac) i naravno radi!! Ali radi samo u googleChrome. U Mozilli i IE ne radi. Otišao sam na stranice JW playera i na njhovoj testnoj stranici sam ubacio url od otvorenog radia i radi kod njih ali tek kada uključim "DASH" , No dash mogu uključiti kod sebe samo ako imam plaćenu verziju JWPlayera. Malo mi je preskup JWPlayer za jednu radio stanicu. Zatim sam pokušao sa modulima ali ista priča. Samo radi u GoogleCromu. Nekako mi nema logike da radi u Cromi a na ostala dva browsera ne radi. Kod mozille mi se javi poruka "Error loading media, file could not be played" Chroma čita aac file bez problema i radi perfektno. I u pluginu i u modulu. Video mi radi savršeno u sva tri browsera.
Da li netko ima kakvu ideju što bi moglo biti. Da li bi možda trebao u indexnu stranicu ubaciti kakav compability cood ili možda dodati mime type? Stvarno sam "matiran" Cashe sam očistio, čak sam ponovo instalirao mozillu posljednju verziju. Nemam instaliranih nikakvih popup blockera i dr. Ako netko ima iskustva sa embeded radio molio bi ako mi može pomoći. Radi se samo o jednoj radio stanici i ništa više. Da zaboravio sam reći da JW Player module također radi ali samo u Chromi.

Dario

#1
Prvo nemoj stream-ati aac, a drugo - link ti je krivi za otvoreni radio....... Probaj otvorit stream s jednim od ova dva linka......

http://www.otvoreni.hr/ea/wp-content/themes/otvoreni-wp/playlists/stream.asx

http://www.otvoreni.hr/ea/wp-content/themes/otvoreni-wp/playlists/stream.pls
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

velebit20

Hvala najljepša na odgovoru. Radi!!!