Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu

comments counter plugin ?

Autor dian123, 07. Studeni 2015, 18:40

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dian123

Pozdrav, da li mi netko može pomoći ili se susretao pak sa nečim sličnim. Koristim k2  komponentu za objavljivanje vijesti. Za prikazivanje istih u modulima koristim news show sp, no ono što mi je potrebno jeste ukoliko je moguće da preko svake slike u gornjem kutu piše mi broj komentara na određenu vijest. Molim Vas, ukoliko netko zna neki plugin, ili mi može pomoći na bilo koji način bio bih mnogo zahvalan jer ovo tražim već dugo vremena. Ukoliko niste shvatili što mi je potrebno, šaljem u prilogu screenshoot.

Pozdrav

Dario

Nema to veze s pluginom, ti tu koristiš ako se ne varam jedan od SJ modula (bar mi po dizajnu tak izgleda), pa ako dotičan modul u postavkama nema tu opciju, možemo to doraditi.
Uglavnom, ako te interesira tak nešto, možemo napraviti override modula pa u view-u (template-u) napravit još jedan poziv na bazu za broj komentara.

U tom slučaju se možeš javiti na privat i odmah dostaviti FTP podatke za prijavu tako da mogu napraviti izmjene te podatke za prijavu u admin.

Naposlijetku ću staviti ubačeni kod ovdje, ako još nekome bude trebalo....
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

dian123

Točno je , koristim sj grid slider i ima opciju na theme2 ,commets counter no ne radi.. ne prikazuje broj komentara u modulu...

Dario

Kao što rekoh... ako koristiš K2 komentare, može se složiti i/ili eventualno pogledat zašto ne radi ako već ima opcija....
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu