joomla_antivirus_logo

Autor Tema: jce editor  (Posjeta: 2036 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zabok

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 152
  • Karma: 0
    • Profil
    • FISHING CLUB ZAGORJE
jce editor
« : 16. Kolovoz 2015, 20:32 »
Koristim jce editor za pisanje članaka. Naime kaj se dešava kad radim novi modul (prilagođeni HTML) i ubacim sliku u njega i želim da mi ta slika ima link na vanjsku poveznicu, međutim neće mi to primiti i uvijek mi govori da ubacim tekst, a ja ne želim link sa teksta,nego direkt sa slike!

Do sada nisam imao tih problema, sad više to neznam.......................Joomla 2,58!
Fishing Club Zagorje

zabok

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 152
  • Karma: 0
    • Profil
    • FISHING CLUB ZAGORJE
Odg: jce editor
« Odgovori #1 : 24. Kolovoz 2015, 07:00 »
Kaj nema odgovora ili je glupo pitanje?
Fishing Club Zagorje

Mihael [ORION]

  • Orion Informatika
  • Administrator
  • *****
  • Postova: 81
  • Karma: 3
    • Profil
    • Orion Web
Odg: jce editor
« Odgovori #2 : 24. Kolovoz 2015, 08:26 »
To je nešto vrlo jednostavno i ne bi trebalo biti problema s time. E sad, što se točno dešava kod tebe teško je znati.

U pravilu, ubaciš sliku u text box, nakon toga klikneš na tu istu sliku i onda na onaj gumbić za dodavanje poveznice (linka), upišeš URL, klik INSERT i to je to

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: jce editor
« Odgovori #3 : 24. Kolovoz 2015, 08:38 »
Koji browser koristiš?

Ja sam na FireFoxu, uvijek koristim JCE, pa da nije možda neka glupost do browsera....
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

zabok

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 152
  • Karma: 0
    • Profil
    • FISHING CLUB ZAGORJE
Odg: jce editor
« Odgovori #4 : 24. Kolovoz 2015, 18:18 »
Da jednostavno je kad nebi znao da je to do browsera! ;D

Hvala Dario...........eto prije sam koristio Mozillu i radilo je normalno, sad sam neko vrijeme na Internet Exploreru i to je bila ta greška. To ne kužim da ga hebeš!
Fishing Club Zagorje

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: jce editor
« Odgovori #5 : 25. Kolovoz 2015, 08:36 »
Da jednostavno je kad nebi znao da je to do browsera! ;D

Hvala Dario...........eto prije sam koristio Mozillu i radilo je normalno, sad sam neko vrijeme na Internet Exploreru i to je bila ta greška. To ne kužim da ga hebeš!

Ma bježi od IE-a ko vrag od tamjana :)

Stvar je u biti vrlo jednostavna... IE je jedno obično smeće koje se ne drži nikakvih standarda već izmišljaju svoje i očekuju da će sad svi raditi tako kako rade oni. Još bi to sve imalo smisla kad bi ta njihova logika bila dobra pa da ostali developeri/proizvođači browser ima za usvojit nešto dobro - al to ovdje nije slučaj.
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

 

joomla_antivirus_logo
anything