joomla_antivirus_logo

Autor Tema: mysql.php on line 293  (Posjeta: 1493 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

erbi

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 370
  • Karma: 0
    • Profil
    • Radio Tomi
mysql.php on line 293
« : 16. Siječanj 2015, 13:22 »
U error logu imam puno ovakvih zapisa:
[16-Jan-2015 12:18:31 UTC] PHP Warning:  mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 293
Možda ko zna, šta je ovo i kako rješiti?

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: mysql.php on line 293
« Odgovori #1 : 16. Siječanj 2015, 14:44 »
Znači da vrlo vjerojatno neki od query-ja u nekoj od ekstenzija nije prošao i onda s obzirom da rezultat nije resource nego boolean, odnosno "false" - dobivaš ovakvu grešku...
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

erbi

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 370
  • Karma: 0
    • Profil
    • Radio Tomi
Odg: mysql.php on line 293
« Odgovori #2 : 16. Siječanj 2015, 14:54 »
Zanimljio. Firebug ne pokazuje nikakve greške. A i CPU je na 85%. Ni manje, ni više ...  :)
« Zadnja izmjena: 16. Siječanj 2015, 15:09 erbi »

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: mysql.php on line 293
« Odgovori #3 : 19. Siječanj 2015, 08:32 »
Firebug prikazuje greške s korisničke strane, znači ako nije bilo moguće učitati neku datoteku ili ako ima problema u JavaScriptu - ovo je greška do php-a i ne može nikako bit ispisana u FireBug-u :)
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

erbi

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 370
  • Karma: 0
    • Profil
    • Radio Tomi
Odg: mysql.php on line 293
« Odgovori #4 : 19. Siječanj 2015, 09:53 »
Hvala Dario. Sam pronašao grešku. Jedan modul za VM nije bio kompatibilan sa VM3. Sad ove greške nema više, a CPU je još uvjek na 85%. Ako gasim Joomlu padne na 0

 

joomla_antivirus_logo
anything