joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Objavljena Joomla! 3.3.4 - sigurnosna nadogradnja  (Posjeta: 1740 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mihael [ORION]

  • Orion Informatika
  • Administrator
  • *****
  • Postova: 81
  • Karma: 3
    • Profil
    • Orion Web
Joomla! Projekt i tim "Uprava Razvoja" sa zadovoljstvom objavljuju dostupnost Joomle 3.3.4. Ovo je sigurnosno izdanje za 3.x seriju Joomle i adresira dva sigurnosna problema. Izdanje 3.2.5 je također dostupno za korisnike koji još koriste Joomla! 3.2, a koje adresira ova pitanja sigurnosti.

Ako trenutno imate Joomlu na serveru s PHP-om 5.3.10 ili novijim, potičemo vas da odmah ažurirate na Joomlu 3.3.4 koristeći "nadogradnju jednim klikom" ili putem paketa nadogradnji dostupnih na http://www.joomla.org/download.html.

Imajte na umu, da bi se moglo nadograditi izravno na 3.3.4 putem core-update komponente, morate imati barem Joomlu 3.2.2 ili noviju zbog podignute minimalne PHP verzije koja je podržana, a nadogradnja sustava ne podržava provjeru PHP verzije u starijim izdanjima. Starijim 3.x verzijama će prvo biti dostupna nadogradnja na 3.2.5, prije pojave nadogradnje za 3.3.4.

Što je novo u 3.3.4?
Zbog prelaska sa JoomlaCode na Joomla! Issue Tracker kao Joomlinu platformu za praćenje problema, konsolidirani popis problema u trackeru nažalost nije dostupan za ovo izdanje. Konsolidirani diff kod je dostupan na linku https://github.com/joomla/joomla-cms/compare/3.3.3...3.3.4, koji sadrži linkove na većinu tracker problema ispravljenih tijekom ovog ciklusa.

Ispravljeni sigurnosni problemi
srednja razina - Core XSS ranjivost Više detalja
srednja razina - Core neautorizirane prijave Više detalja

Za poznate probleme s Joomlom 3.3.4 pogledajte Verzija 3.3.4 FAQ na stranici s dokumentacijom.

Tim "Uprava Razvoja" ima za cilj nastaviti pružati redovite, česte nadogradnje za Joomla zajednicu. Saznaj više o Joomla! razvoju na Joomla! developer mreži.

Preuzimanja
Nove instalacije: Kliknite ovdje za download Joomla 3.3.4 (Puni paket) »
- nove upute za instalaciju i tehnički zahtjevi

Nadogradnja: Kliknite ovdje za download Joomla 3.3.4 (Paket nadogradnje) »
- napomena: molimo pročitajte upute za nadogradnju prije nadogradnje.
- molimo ne zaboraviti isprazniti cache preglednika nakon izvršene nadogradnje

3.2.5 paket: Kliknite ovdje za download Joomla 3.2.5 (Paket nadogradnje) »
Napomena: ovaj paket se preporuča samo za stranice na serverima koji koriste PHP verzije 5.3.1 do 5.3.9; One koji su na 5.3.10 ili noviji su mogu ažurirati na 3.3.

 

joomla_antivirus_logo
anything