joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Error displaying the error page: Application Instantiation Error:  (Posjeta: 4184 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

jtrlaja

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 1
  • Karma: 0
    • Profil
Poštovanje,

Ova teme se već pojavila, ali nisam vidio konkretan odgovor. Dakle, na server je uploadana Joomla 3.2.3, importirana baza, podešen configuration, baza je mysqli i lokalno i na severu, napravljen je repair baze, međutim stvar se ne miče s mrtve točke.

Na localhostu i wamp serveru sve radi OK.

Ako netko zna odgovor, unaprijed zahvaljujem


denoza

  • Translation Team
  • ***
  • Postova: 109
  • Karma: 5
    • Profil
Provjeri ti još jednom configuration.php.

Kod kreiranja baze, najčešće ti prvo ide prefix od domene na kojoj ti je hosting, pa onda ime baze, tako da ako si lokalno imao ime baze: "baza", na hostu ti to vjerojatno izgleda "domena_baza" ili nešto slično.

Isto tako je i kod username-a za bazu.

miki

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 199
  • Karma: 6
  • Joomla podrška, prilagodba mobilnim uređajima
    • Profil
    • Igre, forum i uradi sam
u pitanju je verzija php-a.
Zatim postavke servera i hostinga.
Najbolja opcija ti je da kreiraš na brzinu neku subdomenu i preko cpanel-a instaltrona ili sličnog automatikom probaš instalirati joomla 3.3 sustav. Ako sve prođe onda ti sa instalacijom nije nešto u redu.
Hm znači imaš bazu podataka s dodjeljenim korisnikom s kojim i joomlu instaliraš? (to si provjerio?) (korisnik ima sve ovlasti nad bazom?)
Dobro si upisao ime baze podataka sa svim prefiksima i ime korisnika s prefiksima te lozinku, zatim putanje do logs i tmp foldera?

saray

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 5
  • Karma: 0
    • Profil
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: No database selected SQL=SELECT `session_id` FROM `mx3af_session` WHERE `session_id` = 'mepuriam8ap1te16lbrr713rq4' LIMIT 0, 1.


Nakon pokusaja Update Joomle sa 3.2 na 3.4 ovo mi izbacuje pri pokusaju da otvorim svoj wb site, ali  iadministracijski panel u Joomli. Do čega je ???

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.059
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Ajd za početak svi vi s ovim problemom editirajte configuration.php, pronađite liniju koja započinje sa "public $error_reporting" promjenite ju da piše ovako
public $error_reporting = 'maximum';ponovo učitajte backend i paste-ajte kompletne greške ovdje....
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

saray

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 5
  • Karma: 0
    • Profil
Kada Configuration.php podesim public $error_reporting = 'maximum' izbrise mi kompletan sadrzaj tog file-a i naravno web stranica ne radi. S druge strane imam problem kada udjem u Control Panel, tu mi nema grafičkog interfejsa Joomle vec mi je sve prikazano kako slijedi dalje (ovo je samo dio):
6874
<div class="row-fluid">
         <div class="span3">
         <div class="cpanel-links">
               <div class="sidebar-nav quick-icons">
      <div class="j-links-groups"><h2 class="nav-header">Sadržaj</h2>
<ul class="j-links-group nav nav-list">
<li>
   <a href="/administrator/index.php?option=com_content&amp;task=article.add">
      <i class="icon-pencil-2"></i> <span class="j-links-link">Dodaj novi članak</span>   </a>
</li>
<li>
   <a href="/administrator/index.php?option=com_content">
      <i class="icon-stack"></i> <span class="j-links-link">Upravljanje člancima</span>   </a>
</li>
<li>
   <a href="/administrator/index.php?option=com_categories&amp;extension=com_content">
      <i class="icon-folder"></i> <span class="j-links-link">Upravljanje kategorijama</span>   </a>

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.059
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Kada Configuration.php podesim public $error_reporting = 'maximum' izbrise mi kompletan sadrzaj tog file-a i naravno web stranica ne radi

Ovo kaj pišeš je apsolutno nemoguće i nema nikakvog smisla. Nešto ili ne štima s tvojim računalom/browserom ili pak s hostingom.. Mislim da ovdje između nema.

Mogu pogledat ako hoćeš - u tom slučaju mi na privat dostavi (cPanel / hosting panel podatke, Joomla Super admin i FTP podatke da ne kreiram novog korisnika)



---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

saray

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 5
  • Karma: 0
    • Profil
I bio mi je problem sa preglednikom .-(. Posljednjih dana nista ne objavljujem na stranici i pobrissao sam prilicno stvari sa stranice, medjutim opet mi konstantno pokazuje da sam dostigao limit na serveru. Do cega moze biti??

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.059
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
To moraš nazvat svoj hosting pa pitatat o čemu se radi. Ili se prijavit u panel pa pogledat...
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

saray

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 5
  • Karma: 0
    • Profil
Izvini a gdje u Panelu da pogledam i sta da trazim??

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.059
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Error displaying the error page: Application Instantiation Error:
« Odgovori #10 : 28. Travanj 2015, 09:38 »
E neznam o kojem panelu se radi. Ako je recimo cPanel on ima negdje "statistics", a ako se ne varam ima i s lijeve strane (čim se prijaviš) ispisane limite i koliki si limit dostigao.

Ovo kod tebe mi izgleda kao da je "ispucan" bandwidth.
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.059
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Error displaying the error page: Application Instantiation Error:
« Odgovori #11 : 30. Travanj 2015, 10:03 »
Molim da ne trpaš sva pitanja u isti post već za svaki svako pitanje otvoriš novu temu.

S obzirom da zadnje ptanje bilo totalni offtopic, zatvaram ovaj post i otvaram novu temu s tvojim pitanje...

Novo pitanje je premješteno ovdje
« Zadnja izmjena: 30. Travanj 2015, 10:05 Dario »
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

 

joomla_antivirus_logo
anything