joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa  (Posjeta: 2590 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« : 15. Siječanj 2014, 11:10 »
Evo da previše ne duljim, plugin je napravljen pred godinu i nešto, pa eto dijelim s ekipom ako će nekom zatrebat...
Znači radi se datotekama za povlačenje aktualnih tečajeva od Zagrebačke banke koje onda VirtueMart koristi...
Složeno je keširanje tako da se podaci dohvaćaju samo ako je datum zapisan u keš-u drugačiji od "današnjeg" pa ako neko treba još kakve upute ili ima pitanja - slobodno se javite...

Upute za instalaciju:
  • Kopirati datoteke "convertZABA.php" i "convertZABA_cache.json" u /administrator/components/com_virtuemart/plugins/currency_converter/
  • U Konfiguraciji VirtueMart-a (Komponente -> Virtuemart -> Konfiguracija -> Konfiguracija) u prvom tabu (Web trgovina) postaviti "Odaberi modul pretvornik valuta" na "convertZABA.php"

UPDATE: Datoteka poslijednji puta ažurirana 20.1.2014.
« Zadnja izmjena: 20. Siječanj 2014, 13:55 Dario [ORION] »
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #1 : 18. Siječanj 2014, 15:29 »
Citat:
Evo da previše ne duljim, plugin je napravljen pred godinu i nešto, pa eto dijelim s ekipom ako će nekom zatrebat...

Taman sam mislio slozit nesto takvog tipa kad ono naletio na ovo  ;D

Convertor uredno povlači sa ZABE i sprema u cache no cijene proizvoda nema tek kada vratim na ECB onda je sve ok...
Truth will set you free

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #2 : 20. Siječanj 2014, 08:21 »
Neznam, probaj malo pogledat po mom kodu, ovo je pisano i radi na VM ili 2.0.14 ili 2.0.16, nisam 100% siguran koji je instaliran tu gdje ga koristim, možda je bilo kakvih promjena pa je potrebno malo prilagodit.
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #3 : 20. Siječanj 2014, 12:29 »
U mene je 2.0.26 verzija pogledat cu po kodu pa vratim nazad prepravljeno.. :pivo:
Truth will set you free

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #4 : 20. Siječanj 2014, 13:56 »
U mene je 2.0.26 verzija pogledat cu po kodu pa vratim nazad prepravljeno.. :pivo:

Probaj skinut ponovo, pa prebriši datoteke - sad je updateana skripta i trebalo bi radit sve.
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #5 : 20. Siječanj 2014, 14:38 »
Probaj skinut ponovo, pa prebriši datoteke - sad je updateana skripta i trebalo bi radit sve.

Sada radi, ali kada mjenjam valute iznos mi je 0 kn dok u kn uredno pokazuje iznos kao da nedetektira tečaj.

p.s u cemu je bio problem sa "starom" verzijom...
Truth will set you free

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 29
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #6 : 20. Siječanj 2014, 14:56 »
Da vjerojatno ne detektira budući da sam ja pisao za shop koji uvijek u frontu ima u Kn valute, ali se upisuju proizvodi u raznim valutama - ako me kužiš kaj hoću reći...

A greška je bila što sam čačkao i testirao nešto s keš-om pa mi je ostalo umjesto da sam kopletan array currecny-a dodijelio na varijablu, ja dodijelio samo datum polje :)
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Konverter valuta za Virtuemart2 - ZaBa
« Odgovori #7 : 20. Siječanj 2014, 15:52 »
Da vjerojatno ne detektira budući da sam ja pisao za shop koji uvijek u frontu ima u Kn valute, ali se upisuju proizvodi u raznim valutama - ako me kužiš kaj hoću reći...

A greška je bila što sam čačkao i testirao nešto s keš-om pa mi je ostalo umjesto da sam kopletan array currecny-a dodijelio na varijablu, ja dodijelio samo datum polje :)

Događa se i najboljima ;)  :pivo:

Kužim kaj hoceš reć  ;D
Truth will set you free

 

joomla_antivirus_logo
anything