joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Pomoć...500 - Internal server error.  (Posjeta: 3383 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kleo

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: 0
    • Profil
Pomoć...500 - Internal server error.
« : 21. Rujan 2013, 22:25 »
Pozdrav, pokušala sam ažurirati joomlu..bile su neke tri stavke za ažuriranje i samo je sve zaštekalo i dobivam ovaj odgovor

500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Plese pomoć
Bolje biti malo glup nego malo pametan.
Kad ti filozof odgovori na pitanje više ni sam ne znaš što si pitao :-)

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #1 : 21. Rujan 2013, 22:43 »
Bez detaljnijih podataka (verzija joomle, o kojim nadogradnjama se radi i sl.) teško ti možemo pomoći oko ovakvog tipa greške koji jedino govori da postoji neka greška sa strane servera.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

kleo

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #2 : 21. Rujan 2013, 22:49 »
Joomla je 2.5

Problem je kaj nisam posebno obratila pažnju..kliknula sam da provjeri dal imakaj za ažuriranje..bio je attacment, mislim da editor ili tak nekaj i još nešto..samo sam klinula ažuriraj...i 5 sekundi poslije blank...

Bolje biti malo glup nego malo pametan.
Kad ti filozof odgovori na pitanje više ni sam ne znaš što si pitao :-)

kleo

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #3 : 21. Rujan 2013, 23:48 »
Gledala sam preko Fillezila...ažurirana komponenta s današnjim datumom je com_jce.

Da pokušam skunuti drugu verziju i samo strpati preko ove? Ili??
Bolje biti malo glup nego malo pametan.
Kad ti filozof odgovori na pitanje više ni sam ne znaš što si pitao :-)

kleo

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #4 : 22. Rujan 2013, 13:54 »
Instalirala sam novu Joomlu....i pokušala ju povezati sa starom bazom....ručno sam dodala slike i komponente...sve je isto kak je bilo ali sad imam problem kad želim editirati ili dodati novi članak nemože se učitati editor :-)))).

Ima neko ideju????
Bolje biti malo glup nego malo pametan.
Kad ti filozof odgovori na pitanje više ni sam ne znaš što si pitao :-)

Mihael [ORION]

  • Orion Informatika
  • Administrator
  • *****
  • Postova: 81
  • Karma: 3
    • Profil
    • Orion Web
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #5 : 23. Rujan 2013, 08:50 »
provjeri u Globalnoj konfiguraciji koji se editor uopće koristi kao default, da bi znali koji editor šteka.

Ili ti je možda editor samo sakriven (gumb Toggle Editor) ? (tamo kad otvoriš članak)

Ako je JCE editor. Probaj ga deinstalirati i ponovno instalirati najnoviju verziju:
http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/joomla-25

kleo

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 7
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #6 : 23. Rujan 2013, 20:35 »
Riješila sam...trebala sam isključiti neke pluginove i sve je proradilo...ipak hvala...više ništa ne ažuriram ak sve radi... ;D
Bolje biti malo glup nego malo pametan.
Kad ti filozof odgovori na pitanje više ni sam ne znaš što si pitao :-)

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.022
  • Karma: 26
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #7 : 25. Rujan 2013, 08:29 »
Riješila sam...trebala sam isključiti neke pluginove i sve je proradilo...ipak hvala...više ništa ne ažuriram ak sve radi... ;D

To je totalno krivo razmišljanje... Ažuriranja nisu bezveze, već zakrpavaju nekakve (sigurnosne) propusti ili dodaju nove funkcionalnosti, tako da to svakako treba napraviti. Bilo bi dobro da napišeš o kojim plugin-u je bilo riječ da znamo za ubuduće :)
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 728
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Pomoć...500 - Internal server error.
« Odgovori #8 : 25. Rujan 2013, 08:44 »
To je totalno krivo razmišljanje... Ažuriranja nisu bezveze, već zakrpavaju nekakve (sigurnosne) propusti ili dodaju nove funkcionalnosti, tako da to svakako treba napraviti. Bilo bi dobro da napišeš o kojim plugin-u je bilo riječ da znamo za ubuduće :)

Slažem se sa kolegom ;)

Prvo nam reci koji je to plugin koji ti je napravio problem a drugo je da lokalno "dignes" tu istu stranicu pa prvo probas u tzv. testnom okruženju a onda u produkcijskom
Truth will set you free

 

joomla_antivirus_logo
anything