joomla_antivirus_logo

Autor Tema: URL u tablicu ili u PHP?  (Posjeta: 1561 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

erbi

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 381
  • Karma: 1
    • Profil
    • Radio Tomi
URL u tablicu ili u PHP?
« : 06. Srpanj 2013, 11:08 »
Pozdrav!
Interesuje me, kamo je bolje, da stavim url? U tablicu kod svakog zapisa ili u php? Tablica če imat cca. 15.000 unosa, koji če se prikazivat po 20 odjednom. Klik na jednu liniju mora otvarat url (popup ili html) u kojem če biti forma za mail
Šta je brže za rad i upotrebu?
« Zadnja izmjena: 06. Srpanj 2013, 11:10 erbi »

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.087
  • Karma: 32
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: URL u tablicu ili u PHP?
« Odgovori #1 : 12. Srpanj 2013, 11:57 »
ako se radi o nekoj internoj komponenti, onda bi bilo najbolje spremat paramtere iz kojih generiraš url-ove. Bilo kako bilo, najbolje ti je spremat u bazu, da ne nabrajam razloge jer sam kratki s vremenom - vjeruj mi na riječ :)
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

erbi

  • Ozbiljan forumaš
  • ****
  • Postova: 381
  • Karma: 1
    • Profil
    • Radio Tomi
Odg: URL u tablicu ili u PHP?
« Odgovori #2 : 12. Srpanj 2013, 13:53 »
Pa, Dario, vjerujem na riječ!  ;D Hvala!

 

joomla_antivirus_logo
anything