joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Actionscript  (Posjeta: 1597 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hrvoje.T

  • Designer Team
  • ***
  • Postova: 131
  • Karma: 0
    • Profil
Actionscript
« : 15. Ožujak 2013, 16:33 »
Pozdrav ekipo.

Ovako trebao bih malu pomoć ne znam da li sam dobro stavio post.Naime imam modul za prikaz flasha.E sada u flashu sam napravio animaciju ali sam zaboravio kako sa actionscriptom staviti link.Gledao na netu ali ne uspijeva.Možda netko je već to radio pa da me podsjeti.poslao bih datoteku mailom jer hitno mi je.Ne zna gdje griješim.Davno sam radio sa ac pa zaboravio već.

Hvala!...
« Zadnja izmjena: 15. Ožujak 2013, 16:35 Hrvoje.T »
I'm non dolor dolor, sed temo, sed debes

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: Actionscript
« Odgovori #1 : 15. Ožujak 2013, 16:40 »
Evo malo sam bacio oko po netu i nasao ovo
Truth will set you free

Hrvoje.T

  • Designer Team
  • ***
  • Postova: 131
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Actionscript
« Odgovori #2 : 15. Ožujak 2013, 16:45 »
a gledao sam ali baš ne ide mi od ruke..javlja grešku:Scene 1, Layer 'Actions', Frame 1, Line 1   1086: Syntax error: expecting semicolon before rightparen.
  ne znam grešku kako ukloniti...možda znaš ti Onebeat?
I'm non dolor dolor, sed temo, sed debes

Dario

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 1.053
  • Karma: 30
  • Web/Joomla Developer
    • Profil
    • dBlaze
Odg: Actionscript
« Odgovori #3 : 15. Ožujak 2013, 17:44 »
Moj prvi kontakt s webom, ActionScript 2.0 i Flash, pa ako me sjećanje dobro služi, to bi trebalo glasiti ovako
on(release){
   getURL("http://www.mojastranica.hr", "_blank");
}

Budući da nisi napisao o kojoj verziji AS se radi, ovo ti je za AS 2.0 i vežeš ga kao što vidiš - event na objektu.... Također si pazi, u flashu Graphic objekti nemogu imati AS vezan na sebe jer neće raditi već ti svakako mora biti MovieClip ili Button...

I da ne zaboravim, drugi parametar getURL metode ti je target linka ko u html-u... dakle može biti _parent ili _blank...
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Hrvoje.T

  • Designer Team
  • ***
  • Postova: 131
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Actionscript
« Odgovori #4 : 16. Ožujak 2013, 00:40 »
hvala.a ac3 koristim ac2 riješio problem.dobro se prisjetiti.Hvala Dario
I'm non dolor dolor, sed temo, sed debes

 

joomla_antivirus_logo