Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu

Quick Icons

Autor Plasterius, 12. Studeni 2012, 12:11

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Plasterius

Da li možda netko ima iskustva sa postavljanjem pristupa quick ikonama a da korisnik nužno ne mora imati administrator ili super administrator pristup? Upravo završavam klijentu web i stavio sam mu forum i još neke stvari koje mu želim povući preko KC Admin quickicons modula ali ako mu stavim pristup kao Manager jedino može vidjeti sistemske ikone. Jel zna netko kako zaobići ovu varijantu pošto ne želim da imaju pristup modulima i komponentama radi sigurnosti. Hvala.

Dario

Morat ćeš se vjerojatno malo poigrati s dodatnim korisničkim grupama, a konkretno za ovaj modul, ideš u
Extensions -> Module manager -> u prvom drop down meniju (desno gore) stavi na "Administrator" da vidiš module za backend -> Pronađi modul "Quick Icons" -> Kad ga otvoriš s desne strane imaš Acces pa probaj staviti na "registered" i vidi dal ti odgovara... Ako, kao što rekoh, morat ćeš se još malo poigrati s korisničkim grupama...
---
Molim da mi ne šaljete privatne poruke sa zahtjevima za pomoć, takve poruke ignoriram - zato služi forum :)
2b || !2b; this.question();
http://www.dblaze.eu

Plasterius

Da, kužim, ali mi se čini da je taj dio hard coded u sustav, a ne osjećam se fit da prčkam po fajlovima tog tipa. KC Admin uopće ne prepoznaje shortcutove osim ako osoba nije admin što mi je čudno s obzirom da postoje user permissions. Možda kako kažeš, da se stavi na registered pa to sredi problem...ide čekirati. Thnx na odgovoru :)