PredloŇ°ci, web design, web standardi > PHP/JS programiranje

php 5.2 i php 5.3 - razlika?

(1/1)

maleni:
Dobar dan/vecer svima.

Nedavno je server, na kojem imam web stranice, presao na php 5.3. S obzirom da i dalje koristim vec odavno neupdejtiranu Joomlu (1.0.15.), dobio sam neke male probleme koja sam uspio rijesiti, osim jednog.
U pitanju je facileforms komponenta i jedna forma koju sam, uz pomoc sada vec nepostojece sluzbene stranice i ljudi na istoj, uspio prilagoditi alberghi komponenti.
Malo sam istrazivao po kodu komponente i pronasao kod koji, kada ga izbacim, prikazuje formu perfektno (i radi!) no kada ostavim taj dio uopce ne prikazuje kontakt formu.

Radi se ovom kodu:

--- Kod: ---$rows=ff_select("SELECT fax FROM #__alberghi WHERE id='$id'");
--- Kraj koda ---

Kao sto vidite, unutar facileforms komponente sam u postavkama te forme namjestio da mi "vuce" podatke iz alberghi baze na osnovu trenutne stranice, tako da se trenutacno ime smjestaja automatski upise u potrebno polje za kontakt.
Mene sada interesira, ako ima netko tko se razumije u php, sto je to tocno promjenjeno u php 5.3 da ova linija koda ne funkcionira vise?

Hvala svima na pomoci i pozdrav!  :)

Onebeat:
Treba ti fix za joomlu 1.0.15 php 5.3, mogu ti poslat u priligu :)

maleni:
Salji! :))

maleni:
Pronasao sam na forumu taj dodatak i, koliko mogu primjetiti, sjecam se da sam uradio potrebne promjene (koju su ukljucivale editiranje fajlova koje si stavio u attachmentu na stranici http://forum.joomla.hr/index.php/topic,1744.msg9881.html#msg9881) odmah nakon apgrejda jer mi uopce nije prikazivalo sajt kako treba.

No, svejedno sam zamjenio sljedece fajlove da otklonim svaku sumnju:
public_html/includes/Cache/Lite/Function.php
public_html/includes/cache/lite/function.php
public_html/includes/vcard.class.php

i - nista.  :(

Onebeat:
Posalji mi na PM pristupne podatke od cpanela i joomle

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju