joomla_antivirus_logo

Autor Tema: Migracija sa 1.5 na 1.6  (Posjeta: 19887 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ivan599

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 24
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #15 : 04. Kolovoz 2011, 13:58 »
A kad mi piše 406: cURL not loaded što da ucinim?

zvonac99

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 177
  • Karma: 0
    • Profil
    • FVK-Petrinja
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #16 : 04. Kolovoz 2011, 14:21 »
Dali ti to izbacuje na live serveru ili localhostu?
pogledaj phpinfo dali ti prikazuje cURL, ako ti ne prikazuje onda ga prvo moraš omogućiti u php.ini datoteci
I noga u dupe je korak naprijed

tito

  • Gost
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #17 : 11. Kolovoz 2011, 17:42 »
Posto prvi puta radim migraciju sa J! 1.5. zanima me kako reaguju komponente, moduli i plugini koji rade sa J! 1.5. nakon migracije u J! 1.6.

Da li se naknadno mogu upgrade-ovati na verziju predvidjenu za J! 1.6. i na taj nacin sacuvati npr. dokumenti, slike i sl. iz stare verzije neke komponente?

Kakav je jUpgrade za tu svrhu?

tito

  • Gost
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #18 : 12. Kolovoz 2011, 19:22 »
Niko?

erik

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 577
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #19 : 13. Kolovoz 2011, 08:40 »
Niko je na godišnjem pa ti ja odgovaram. Ne, na žalost većina 1.5 komponenti neće raditi na 1.6. Dobra stvar je što neke komponente imaju opciju migracije podataka pa pokušaj vidjeti imaju li i tvoje.
ak su mogli partizani okončati rat možemo i mi deklinirati site
gore-točka-dolje-zarez

tito

  • Gost
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #20 : 13. Kolovoz 2011, 13:13 »
Hvala na odgovoru.

Migraciju podataka iz komponente mogu uraditi poslije migracije Joomle, ili to radim prije?

I u slucaju da nemam opciju migracije u komponenti mogu li naci folder na hostu iz kojeg komponenta crpi te podakte i tu prekopirati stare podatke?

erik

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 577
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #21 : 13. Kolovoz 2011, 15:29 »
Migraciju podataka iz komponente mogu uraditi poslije migracije Joomle, ili to radim prije?

Ne možeš nikako prije jer tada još nemaš instaliranu novu Joomlu :)

I u slucaju da nemam opciju migracije u komponenti mogu li naci folder na hostu iz kojeg komponenta crpi te podakte i tu prekopirati stare podatke?

Da, možeš, ali svaka komponenta je jedinstvena pa ćeš za neke morati izvlačiti datoteke, za duge podatke iz baze a za treće oboje.
ak su mogli partizani okončati rat možemo i mi deklinirati site
gore-točka-dolje-zarez

Tananda

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 41
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #22 : 27. Kolovoz 2011, 01:37 »
Ako je stranica višejezična, i u 1.5 je korišten JoomFish...
da idem na migraciju
ili da jednostavno krenem sve izponova?

Iskustva?
dobra/loša?

Hvala :)
It's OK, I'm a marine biologist.

erik

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 577
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #23 : 29. Kolovoz 2011, 11:43 »
Za sada ne postoji Joomfish za 1.6/1.7 tako da je migracija nemoguća. Ili pusti na 1.5 ili druga mogućnost je krenuti ispočetka sa novim opcijama za višejezičnost.
ak su mogli partizani okončati rat možemo i mi deklinirati site
gore-točka-dolje-zarez

Tananda

  • Novi forumaš
  • *
  • Postova: 41
  • Karma: 0
    • Profil
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #24 : 29. Kolovoz 2011, 13:22 »
hvala!
It's OK, I'm a marine biologist.

miki

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 200
  • Karma: 6
  • Online aplikacije
    • Profil
    • Online aplikacije i igre
Odg: Migracija sa 1.5 na 1.6
« Odgovori #25 : 18. Veljača 2012, 00:51 »
Sve u svemu da se zaključiti da je migracija Joomle 1.5 na >1.5 konkretno 1.7 Prava noćna mora. U par navrata sam pokušao prikupiti potrebne podatke za migaraciju no bezuspješno. Imam poprilično velik portal s forumom na njemu i podoosta komponenti i   svega, tako da jednostavno sam precrtao opciju migracije i radim novi sajt u Joomli 2.5 s novom kunenom.

 

joomla_antivirus_logo