joomla_antivirus_logo

Autor Tema: JA T3 sistem predložaka  (Posjeta: 6121 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

bobgen

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 119
  • Karma: 0
    • Profil
JA T3 sistem predložaka
« : 23. Siječanj 2011, 19:27 »
Koristio sam u J1.5 JA T3 V2 predloške, pa sam probao i u J1.6. Za sada vidim da to dobro radi. Kako je taj sistem predložaka vrlo moćan (barem meni tako izgleda) i daje velike mogućnosti prilagođavanja, zanima me iskustvo drugim pod J1.6. Da li je našao netko nešto problematično u T3 V2 za J1.6?
Hvala unaprijed.
P.S.
Link o tim predlošcima je: http://www.joomlart.com/joomla/t3-framework-and-ja-purity-templates/
« Zadnja izmjena: 23. Siječanj 2011, 19:29 bobgen »
Znanje je otrov koji u velikim količinama liječi, a u malim ubija.

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #1 : 23. Siječanj 2011, 21:44 »
Ukoliko problem i postoji T3 je izdan zasebno za verzije J!1.5 i J!1.6 pa bi dizanje adekvatne verzije trebalo iste otkloniti.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

Bernard [Orion Web]

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 523
  • Karma: 4
  • :/# Orion | Federation Servers
    • Profil
    • Orion Web
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #2 : 12. Veljača 2011, 10:35 »
Radio sam 3 predloška sa T3, i u verziji 2 je odlično odrađen posao. Treba na početku shvatiti filozofiju (čiji dio sa stilovima je sad u core 1.6) a nakon toga su daljnje mogućnosti daleko bolje nego sa osnovnim (osobito kod 1.5).

klokan16

  • Gost
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #3 : 23. Ožujak 2011, 02:04 »
Da ne otvaram novu temu - zanima me kako instalirati taj JA T3? Gdje plugin ubaciti? Skinuo sam rar u koje su bili components,plugin,quickstart i template(ovo sam sredio) - gdje ih staviti, sta s njima?

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #4 : 23. Ožujak 2011, 12:05 »
Da ne otvaram novu temu - zanima me kako instalirati taj JA T3? Gdje plugin ubaciti? Skinuo sam rar u koje su bili components,plugin,quickstart i template(ovo sam sredio) - gdje ih staviti, sta s njima?

Bok za početak kreni od ovoga http://wiki.joomlart.com/wiki/JA_Template_Framework/Overview
Truth will set you free

klokan16

  • Gost
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #5 : 24. Ožujak 2011, 00:53 »
Razumio sam sta je to ali kako instalirati pluginove konkretno? Jer instaliram ja3tblank template i kliknem View site i izbaci mi da mi treba plugin. Kopiram plg_system_jat3 u plugins/system i opet mi javlja nekakve greske. O cemu se radi?

zvonac99

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 177
  • Karma: 0
    • Profil
    • FVK-Petrinja
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #6 : 24. Ožujak 2011, 19:26 »
Razumio sam sta je to ali kako instalirati pluginove konkretno? Jer instaliram ja3tblank template i kliknem View site i izbaci mi da mi treba plugin. Kopiram plg_system_jat3 u plugins/system i opet mi javlja nekakve greske. O cemu se radi?

Pa instaliraj Plugin plg_system_jat3.v1.2.3 kroz joomla instal (i naravno ukljući ga), u čemu je problem!!!, pa će ti tada raditi JoomlaRT-ov sistem
Nemreš ga sam tak kopirat i mislit da je sve gotovo, btw možeš, pa se moraš malo poigrati sa bazom, itd.. itd.. ali to je za napredne :) :)
« Zadnja izmjena: 24. Ožujak 2011, 19:28 zvonac99 »
I noga u dupe je korak naprijed

klokan16

  • Gost
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #7 : 25. Ožujak 2011, 01:53 »
Jasna stvar, kopiram ga i idem na discover i onda nastaju problemi i izbaci ovo:

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 28

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with that of JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\Joomla\libraries\joomla\html\parameter.php on line 395

Strict Standards: Non-static method T3Common::get_active_template() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3\core\define.php on line 12

Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::get_active_template() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3\core\common.php on line 60

Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkPermission() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 134

Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkCondition_for_Menu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 136

Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 153

Strict Standards: Non-static method T3Path::path() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3\core\common.php on line 52

Strict Standards: Non-static method JAT3_AdminUtil::checkCondition_for_Menu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 52

Strict Standards: Non-static method T3Common::detect() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3.php on line 70

Strict Standards: Non-static method T3Path::path() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\Joomla\plugins\system\jat3\core\common.php on line 52


S tim da kopiram ove fajlove - jat3 datoteku, en-GB.plg_system_jat3, install(php), jat3(php) i jat3(xml) u plugins/system pa me zanima da li sam ih na pravo mjesto kopirao?

zvonac99

  • Forumaš
  • ***
  • Postova: 177
  • Karma: 0
    • Profil
    • FVK-Petrinja
Odg: JA T3 sistem predložaka
« Odgovori #8 : 25. Ožujak 2011, 02:09 »
Hmm, sorry ja te baš najbolje ne svaćam sa ovim kopiram??, ja sam u svom gorenjem postu napisao da T3 plugin moraš instalirati, ali nema veze, ajde ti na ovaj link http://www.joomlart.com/forums/downloads.php?do=file&id=1314 i skini full quick instalaciju Joomle sa pluginom i blank templateom, pa to instaliraj i vidjet ćeš da će ti sve lijepo raditi  :pivo:
I noga u dupe je korak naprijed

 

joomla_antivirus_logo
anything