Joomla Debug, mysql

Autor Guardian, 16. Svibanj 2012, 22:35

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Guardian

Ne znam gdje staviti ovu temu pa ću ovdje.

Postoji neki način da se na shared hosting u Joomla pokaže malo više detalja i informacija o mysql queries ? Sve ono gdje ide Joomla Debug na frontend, samo sa puno više informacija i detalja.

Znam da na dedicated možeš instalirati pakete za to, ali zanima me za shared hosting. Ili ako Joomla ima neku ekstenziju za to, nisam uspio pronaći.

erik

Pozdrav!

Što misliš pod "puno više informacija i detalja"?
Svojevremeno sam bio "hakirao" joomlin sql debug output tako da ispiše dodatne detalje querije nad odabranim tablicama. Mislim da je bilo ispisan status svake tablice koja se koristi u queriju (ono što se dobije sa "show table status"), explain querija, približno vrijeme izvršavanja i provjera nekih logova.

Ako kažeš što ti treba možemo složiti nešto.
ak su mogli partizani okončati rat možemo i mi deklinirati site
gore-točka-dolje-zarez

Guardian

Pa na to i mislim. Vrijeme egzekucije svakog query. Da jednostavno prestanem koristiti loše kodirane plugins, extensions i modules.
Toliko ih ima da uvijek postoji zamjena.

Primarno me zanima vrijeme egzekucije svakog query....i sa koliko "rows" radi. Mislim pretražuje li 5 rows, ili 5000 rows. A sve ostalo je normalno bonus i dobrodošlo.

erik

Pozdrav druže!

Danas sam ulovio vremena da napravim taj plugin. Evo ga u privitku pa ga možeš testirati.
ak su mogli partizani okončati rat možemo i mi deklinirati site
gore-točka-dolje-zarez

Guardian

Probam to kad uhvatim vremena. Hvala puno.

Guardian

Hvala na ovome. Ovo sam probao. Ako ikada u budućnosti budeš pravio opciju sortiranja rezultata po vrijednostima (time, i slično) javi.