joomla_antivirus_logo

Autor Tema: problem sa .htaccess !!  (Posjeta: 5389 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

LorkyXTR

  • Gost
problem sa .htaccess !!
« : 04. Studeni 2011, 10:49 »
Pozdrav novi sam ovdje na forumu,imam problem s svojom web stranicom,imam neke stranice u glavnom meniu kao npr: Naziv: Naša lokacija i alias od toga je naa-lokacija jer slovo š mi nije prepoznalo,medutim ukljucio sam od_rewrite i prepozalo mi je tako kako je u googleu mi pise kada utipkam naa loakcija onda prepozna stranicu a kada utipkam nasa lokacija ona nece, pa me sada zanima kako da to ispravim  sve alias-e koje sam imao sa slovima č ć š đ ž prepravio sam bez kvacica.

Hvala unaprijed na pomoci

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #1 : 04. Studeni 2011, 11:16 »
Sada se moraš strpiti da te google ponovno indeksira.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #2 : 04. Studeni 2011, 11:42 »
ma mislim da da...ali akda ja idem na svoju stranicu opet mi pise naa lokacija umjesto nasa lokacija ://

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #3 : 04. Studeni 2011, 11:44 »
Jesi probao ručno primjenit alias u nasa-lokacija. On u principu automatski radi po nazivu stavke ali možeš slobodno i ručno promjenit. Naravno naši znakovi tamo ne prolaze.
...

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #4 : 04. Studeni 2011, 11:49 »
Jesi probao ručno primjenit alias u nasa-lokacija. On u principu automatski radi po nazivu stavke ali možeš slobodno i ručno promjenit. Naravno naši znakovi tamo ne prolaze.

jesam rucno sam promjenio u nasa-lokacija ali opet an webu pise naa lokacija, ne znam zasto to tako

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #5 : 04. Studeni 2011, 11:53 »
Jesi probao reda radi isprazniti cache?
...

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #6 : 04. Studeni 2011, 11:53 »
www.pumpe.hr to je link stranice pogledaj pa vidi di god ima hrv slovo nece prikazati

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #7 : 04. Studeni 2011, 12:01 »
Jesi probao reda radi isprazniti cache?

mislis na cache u joomli ??

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #8 : 04. Studeni 2011, 12:18 »
Da.
...

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #9 : 04. Studeni 2011, 12:22 »
probao sam ne vrijedi ://

ikiK

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 878
  • Karma: 7
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #10 : 04. Studeni 2011, 12:35 »
Jedino mi pada na pamet da instaliraš staru besplatnu verziju sh404sef komponente pa da s njom probaš riješit problem. Za nju znam da ima  opcije tipa purge links itd... Možda da se strpiš da se netko drugi javi s boljim rješenjem.
http://www.jaredritchey.com/sh404sef-free-download/
(naravno ako češ slučajno ići ovim putem obavezan beckup svega...)
« Zadnja izmjena: 04. Studeni 2011, 12:37 ikik »
...

wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #11 : 05. Studeni 2011, 00:28 »
A ja mislim da nisi razumio ikik-a pa si samo izmijenio alias članka, a potrebno je izmijeniti i alias predmetnih izborničkih stavki.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #12 : 05. Studeni 2011, 10:48 »
A ja mislim da nisi razumio ikik-a pa si samo izmijenio alias članka, a potrebno je izmijeniti i alias predmetnih izborničkih stavki.

woower evo sc-ova pa vidi o cemu se radi

Gornji dio j iz joomle screan, a ovaj dolje iz mozille u Alias iz joomle sam ja dolje upisao nasa-lokacije jer je pisalo naa pa sam dosao 2




wooer

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 1.050
  • Karma: 4
  • It's not bogus, it's an IBM standard
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #13 : 05. Studeni 2011, 20:26 »
I opet napominjem. Prva slika prikazuje dio iz uređivanja članka, a ti trebaš izmijeniti alias u izborničkoj stavci.
UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity
Documentation & Translation Team Member

Onebeat

  • Global Moderator
  • *****
  • Postova: 730
  • Karma: 10
  • Ajmo sada za ozbiljno....
    • Profil
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #14 : 06. Studeni 2011, 02:07 »
I opet napominjem. Prva slika prikazuje dio iz uređivanja članka, a ti trebaš izmijeniti alias u izborničkoj stavci.

Potpisujem,ja sam isto imao ovakav problem pa sam ga rijesio da sam izmjenio alias u sadrzaju i u izborniki
Truth will set you free

LorkyXTR

  • Gost
Odg: problem sa .htaccess !!
« Odgovori #15 : 07. Studeni 2011, 10:05 »
Promijenio i sve uredno radi...ekipo hvala vam puno ! :-) nije mi ni na kraj pameti bilo da je to hh

 

joomla_antivirus_logo
anything