Pozdrav drugari!
Još malo pa će godina dana od kada smo se okupili na joomla-hrvatska.com i mislim da smo se dobro nadovezali na rad stare crojoomle. Složili smo hrvatski prijevod, počeli wiki projekt, a najvažnije je da održavamo zajednicu živom kroz ovaj forum.
Trenutno se pripremaju dva nova projekta. Prvi je potpuno lokalizirana verzija Joomle koja će osim hr jezičnih datoteka sadržavati prijevod primjera i TinyMCE editora. Drugi je internacionalni prijevod pomoći koji će se raditi zajedno sa ekipom iz BiH i Srbije. U planu je i priprema prvog Joomla! Daya i (napokon) osnivanje udruge negdje na proljeće 2012 (prije smaka svijeta).
Ovaj post pišem zato da bih sve pozvao da nađu malo vremena i volje i da napokon krenemo korak dalje: Napravimo web stranicu! Znam da je "dizajn tim" pokušao napraviti nešto, ali očito je potrebna reorganizacija. Nadam se da Bernard i Wooer neće zamjeriti ako ja prvi napišem da smo si ispunili višegodišnju želju i , kao zajednica, zakupili domenu joomla.hr sa kojom bi voljeli predstaviti i naš novi web site.
Jako često se vodim KISS pincipom pa predlažem da u tom duhu složimo i web stranicu. Predlažem da za početak bude samo dio sa novostima i download zona. Ako to krene sve ostalo će se lako nadovezati: tutorijali, intergracija sa forumom i wikijem, Joomsocial (koji smo dobili) itd...
Ok, tko je za? Ajmo, webmasteri, dizajneri, developeri i svi sa malo dobre volje i vremena javite se da se organiziramo i složimo tu malu stranicu!
Hvala!
Erik Roznbeker