Novi Postovi

 Str: 1 ... 8 9 [10]
91
Općenito / Novi u Joomli 3 / Odg: jedno pitanjce
« Zadnji post Dario 10. Prosinac 2020, 08:16 »
sve kaj se nalazi u template folderu se ne dira - naravno, ako ne updateaš i sam template.

Ako update-aš template, onda imaš dvije situacije...
U slučaju da je taj fajl došao s template-om, update će ga pregazit. Ako pak nije došao s template-om, nitko ga neće dirat - ostat će gdi je, nepromijenjen :)
92
Općenito / Novi u Joomli 3 / jedno pitanjce
« Zadnji post JessieSun 09. Prosinac 2020, 19:35 »
A da li će mi nestati promjene u ovome nakon slijedećeg ažuriranja?
93
Dodaci (Extensions) / Odg: Modul/Plugin za prikaza podataka iz SQL
« Zadnji post erbi 05. Prosinac 2020, 08:04 »
Hvala @JessieSun,

al meni ne treba editovanje sql. Meni treba prikaz u frontend.
95
Dodaci (Extensions) / Modul/Plugin za prikaza podataka iz SQL
« Zadnji post erbi 03. Prosinac 2020, 18:14 »
Pozdrav!

Tražim neki besplatni modul ili plugin za prikaz podataka iz sql tablice, a treba da je responsive. Poželjno je da se ne prikazuju svi podaci, već negdje 15-20 po stranici.

Možda netko zna za tako nešto?
96
Novi forumaši - predstavite se !! / Odg: Helou!
« Zadnji post Dario 03. Prosinac 2020, 15:27 »
"Daj link!", kak bi rekao admin ovdje.
Exactly, ništa bez linka :)
97
Novi forumaši - predstavite se !! / Odg: Helou!
« Zadnji post JessieSun 02. Prosinac 2020, 14:10 »
Dobrodošao. "Daj link!", kak bi rekao admin ovdje. Ja bum ti pomogla.
98
Novi forumaši - predstavite se !! / Helou!
« Zadnji post Eventum 30. Studeni 2020, 15:42 »
Bok ljudi,
prvo vas sve srdačno pozdravljam!

Nedavno sam preuzeo jedan Joomla based portal. Ideja je bila da ću se baviti samo content managementom, a da je portal, kao takav, sasvim ok, no malo po malo sam skužio da bi portal trebao novo ruho, dakle neko osvježenje koje bi ga vizualno držalo atraktivnim, a nažalost za mene je Joomla poprilična nepoznanica.

Stoga bih neizmjerno bio zahvalan ako bi netko pogledao forum i dao neke prijedloge što napraviti kako bi ga se unaprijedilo, odnosno osvježilo neka mi se javi putem PP.
Koncept, odnosno sadržaji kao takvi, su mi za sada ok i ne bih ulazio u velike izmjene prvenstveno radi financijske prirode, ali bih rado dodao feature uz članke poput direktne objave na FB, twitteru i sl.

Hvala unaprijed!
99
Sigurnost i Performanse / Odg: SOURCE CODE
« Zadnji post Dario 30. Studeni 2020, 08:12 »
Ne vidim da sam igdje pljuval po tvom webu :)
100
Sigurnost i Performanse / Odg: SOURCE CODE
« Zadnji post JessieSun 27. Studeni 2020, 14:49 »
Ma nije mi bitno, al eto palo mi na pamet i zašto ne bih pitala?

Ako me ljudi pitaju za to znači da oni ni to ne znaju, a nije poanta da je moj web neš' extra tehnički, ali je ipak dovoljno originalan vizualno da ne želim vidjeti identičnu kopiju, samo u drugim bojama. Ja sam izgled templatea potpuno izmijenila, i ovakav nema nitko i da, odličan je i jako sam ponosna na njega!!!

Ja sam čovjeku odgovorila da može vidjet moj source kad me pitao koji sam slide koristila, jer nisam niti jedan, nego sam sama natipkala nakon tri dana traženja besplatnih. Mogu ja njemu pomoć i napravit neke animacije, ak ne skuži sam, uputila sam ga na w3schools, al eto palo mi na pamet da li je moguće takvima malo sakriti da baš ne skopiraju potpuno, radije im pomognem da si naprave na svoj način za svoj web. Nek nauči i slaže si po volji. Mogu i ovdje na forumu objasnit kome treba, al baš eto bih voljela sakrit sa svog weba, i zakaj ne bih, taman da je najružnije na svijetu?

Inače, više me zanima ono kaj ne bum tu doznala - mogu li nekako onemogućiti preuzimanje videa iz e-škole, pa čak i onesposobiti snimanje mobitelom pomoću nekih stvari koje ljudsko oko ne vidi a kamera snimi?  :D I to mi je palo na pamet, al sumnjam da se može, i nije katastrofa ak ne može, kaj sad, al ak može, ja bih to podesila, i zaš' ne bih pitala? Ne budu mi videi neka vrh produkcija, i kaj onda?

I jest moj web poseban, takav nema nitko, kodovi su javni i nije to problem, samo ovaj izgled koji sam složila je moj, baš kao i logotip, evo da usporedim s logotipom, onda možeš reć da mi nije logotip niš posebno, pa kaj onda ak ga netko skopira, samo promijeni boje. E, pa ja bih onda digla online-dreku vezano uz to, a to također "nije krađa" jel? jer je druga boja. Ja imam linkove sa svega što koristim pa i template, jer znam da taj tehnički dio koristim gotov, a što si natipkam sama ja sam ponosna na to jer znam da sam amater i to ne skrivam, i opet pazim na detalje i napravim sve kak treba na kraju, i bolje od mnogih.

I mislim da mi malo previše "pljuješ" web jer je baš dobro napravljen.  :vino:
Možda ne želimo svi ove moderne gluparije i svi mi vele da mi je web veseo i super, sve je gore funkcionalno i kaj mu fali?
 Str: 1 ... 8 9 [10]
joomla_antivirus_logo