Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Pozdrav,skoro sam počeo sa radom u Joomli i nisam baš upoznat sa svim stvarima,trenutno radim stranicu u MEDICO temp koji sam skinuo sa joomshapera.Template mi se svidio jer ima dosta toga što mogu iskoristiti ali kasnije sam shvatio da ne mogu promjeniti svaki page preko SP page buildera,dosta toga je uradjeno u formi modula kojem ne mogu pristupiti tj ne mogu ga promjeniti u page builderu jedino što mogu uraditi je promjeniti ordering,layout,columns i item limits...Zanima me kako pristupiti i promjeniti taj sadržaj modula da ga uradim kako meni odgovara?Možda imate neki tutorijal za predložiti?LP

(P.S jedino što sam našao jest opcija mega menu ali nisam se sa njom prije susretao)
2
Instalacija i nadogradnja / Joomdle
« Zadnji post JessieSun 26. Veljača 2020, 14:19 »
Da li je netko ikad ovo slagao?
3
Službeni site i forum / Odg: Logotip
« Zadnji post JessieSun 25. Veljača 2020, 15:03 »
nas nekolicina koji smo tu od vremena Mamba - dobro znamo to sve kaj ti tek otkrivaš  ^-^
i ja sam iz vremena Mamba, bez brige i prve webove sam radila u Mambu  8)
 znam ja dobro kaj pričam
4
Službeni site i forum / Odg: Logotip
« Zadnji post Dario 24. Veljača 2020, 13:33 »
Otključavam opet ovu temu jer sam našla članak gdje piše što logotip Joomle znači i želim iznijeti svoj PRIGOVOR na tvoju verziju logotipa: trebao bi ga barem zrcaliti da imaš ta slova J!!!!!!

Kao i po običaju, opet guraš svoj nosić gdi mu nije mjesto, a budući nemaš baš pojma o čemu pričaš, daj da ti malo pojasnim.... Kad sam već dobre volje i imam malo vremena :)

Logotip Zajednice Joomla! Hrvatska kao i uostalom ovaj forum, službeno, nemaju apsolutno nikakve veze s Jooma!-om.

Da ne duljim previše.... Ako smo mi sebi kreirali logo za našu zajednicu, mogli smo stavit i ikonu majmuna na logotip da nam je baš bila volja u tom trenutku - a i dalje se nebi trebali držati Joomla!-inog logo guidline-a, jer ipak... jedno je Joomla logo, a drugo je logo Zajednice Joomla! Hrvatska :)

Kod našeg logotipa zadržane su samo Joomla-ine boje i broj segmenata u logotipu tako da je vizualno imamo nekakvu poveznicu, a tebi savjetujem da me se okaniš kao i ove teme.
Svaki put se zaletiš glavom u zid, već mi te krivo  ;)

P.S. nas nekolicina koji smo tu od vremena Mamba - dobro znamo to sve kaj ti tek otkrivaš  ^-^
6
Službeni site i forum / Odg: Logotip
« Zadnji post JessieSun 21. Veljača 2020, 09:07 »
Uostalom evo ti vodič i još jedan screenshoot:

https://docs.joomla.org/Joomla:Brand_Identity_Elements/Intro

7
Službeni site i forum / Odg: Logotip
« Zadnji post JessieSun 21. Veljača 2020, 09:02 »
Otključavam opet ovu temu jer sam našla članak gdje piše što logotip Joomle znači i želim iznijeti svoj PRIGOVOR na tvoju verziju logotipa: trebao bi ga barem zrcaliti da imaš ta slova J!!!!!!

8
Službeni site i forum / Odg: Službeni sajt - prijedlozi za predložak
« Zadnji post Dario 21. Siječanj 2020, 18:16 »
Pa kad me se već vuče za jezik....

mene ne voli jer ne znam dovoljno css kao on, i ne sviđaju mu se moje ideje, on ne želi integrirani forum Kunenu, nego ovakav u odvojenoj bazi podataka, spojen bridgeom,
Ne da neznaš css, nego nemaš blage veze o ničemu :)
Nije da te ne volim, ali kaj reć za nekoga ko ne čita odgovore koje dobije nego pita isto pitanje 5 puta - iako ti je odgovor već napisan, bombardiraš me na Messenger s porukama, postavljaš pitanja tipa - citiram: "bi li mi htio reć koliko goriva potroši auto u 30 minuta po gradu", za svako pitanje na forumu - opet Messenger "Imaš poruku na forumu" - i da neidem dalje....

Onda imaš žutu minutu, pa ti koja napikavaš po webu u slobodno vrijeme, ničim izazvana, ideš meni (developeru) tumačit razlike između Joomle, Wordpressa i Drupala - i objašnjavat mi koji je i zašto bolji za koji tip ljudi, a gotovo sam siguran da si za Drupal - samo čula ili pročitala negdi na netu :)

on želi ugradit K2 koji se više ne razvija jer skoro sve to Joomla sad u coreu, ali on je tako navikao,
Ko' god da će išta radit, radit će u onom u čemu ima više iskustva, što mu je prirodno i za što misli da je najbolje, a tebi bi bilo pametnije da se malo više informiraš oko K2 i njegovog razvoja, a ne da laprdaš gluposti i dezinformiraš ljude.
A to da Joomla ima sve u core-u ko i K2, ne misliš da bi trebalo malko više iskustva i poznavanja o obojem? Ak nekaj ne volim, to su onda ljudi koji misle da znaju - pa dezinformiraju ostale.

Mogu ja napravit super web u manje od tjedan dana, al znam da će on to odbacit.
Nemožeš. Opće tak nekaj izjavit je smješno. Da se dobar web da odradit za tjedan dana, većina nas bi već odavno bila u penziji :)

Njemu se ništa ne sviđa kaj ja napravim.
Nije istina... Sviđaju mi se baloni koje radiš  :D

I rest my case :pivo:
9
Službeni site i forum / Odg: Službeni sajt - prijedlozi za predložak
« Zadnji post JessieSun 18. Siječanj 2020, 11:09 »
nikada nemoj raditi na živom siteu!
Imaš valjda negdje neki hosting paket za testiranja, a za to vrlo jednostavno možeš dati link i raditi izmjene do mile volje.
ma meni je tamo web koordinator  otvorio poddomene na kojimasam radila, nije to bilo ništa javno objavljeno. Zato nisam mogla davati linkove. Webovi su bili zatvoreni. Samo tko je imao lozinku mogao je vidjeti to kaj sam pitala, a nisa ja baš mogla svakome davat lozinke jer su u tom dijelu bili povjerljivi podaci (članci, razni njihovi izvještaji, "korisnici" - ali svi blokirani i neaktivni, itd i druge informacije). Al nije važno, ne radim više na tome. No moja pitanja su bila razumljiva svakome tko radi u joomli, jer sam takva pitanja postavljala.
10
Službeni site i forum / Odg: Službeni sajt - prijedlozi za predložak
« Zadnji post wooer 17. Siječanj 2020, 20:04 »
Vidi karma! Nisam to do sada uopće skužio. Kaj je to i čemu služi, nemam pojma. Da uklonim? ;)
Objašnjenje u administraciji kaže da je ovo [dodaj karmu] za 'applaud' dok 'smite' opcija nije uopće upogonjena.
Evo i tebi jedna karma iz zalaganja ;)

Nadalje, mada je sve ovo za neku drugu temu, nikada nemoj raditi na živom siteu!
Imaš valjda negdje neki hosting paket za testiranja, a za to vrlo jednostavno možeš dati link i raditi izmjene do mile volje.
 Str: [1] 2 3 ... 10
joomla_antivirus_logo
anything