Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - erik

#31
Prijedlog 1


Uploaded with ImageShack.us
#32
Službeni site i forum / Glasanje za dizajn
07. Rujan 2011, 20:08
Pozdrav svima!

Dizajneri našeg malog "Web site building teama" bili su jako vrijedni i napravili su nekoliko prijedloga dizajna novog sitea. Sada želimo čuti i vaš glas pa vas molimo da putem ankete glasate za najbolji dizajn!

Glasanje je otvoreno slijedeća tri dana.
#33
Brbljaonica / Odg: Info
06. Rujan 2011, 18:25
Ne, crojoomla.com je privatna stranica. Ja gledam ali ne vidim maliciozni kod...
#34
Privatni board je već spreman,  verzije naravno 1.7.

Za dizajn ćemo se dogovoriti svi zajedno. Hvala!
#35
Citat: karlovic  u 04. Rujan 2011, 19:55Nisam se uključivao u projekt "dizajn" prvi puta ako je toliki problem "sklepat" web eto pa idemo napraviti ... ajde
Citat: fab3r  u 04. Rujan 2011, 22:05
Ako treba pomoć oko slaganja stranice, stavljam svoje skromne usluge na raspolaganje. Ako postoji nešto čime mogu doprinijeti slobodno mi se javite!

Zahvaljujem gospodo i računam na vas!

Da vidimo tko će se još javiti pa možemo krenuti.
#36
Citat: Guardian  u 04. Rujan 2011, 19:46
Ja se ispričavam za konfuziju i pisanje na ovoj temi. Ne bih bio dio tog projekta. Ne zanima me nikakvo "bratstvo i jedinstvo". Mislim da te druge države imaju svoje Joomla zajednice svakako.
Ovdje je riječ o izradi naše web stranice i žao mi je što odustaješ samo zato jer je planiramo drugi projekt sa ekipom iz Srbije i BiH. Na žalost vjerujem da neće biti ništa od toga jer ima puno onih koji slično razmišljaju na svim stranama. No, ovdje to nije tema.

Ok, druže, živio!
#37
Za sada su sve opcije otvorene. Da vidimo tko će se još javiti pa ćemo onda raspraviti! Hvala!
#38
Citat: Guardian  u 04. Rujan 2011, 16:08
Hoćete potpuno custom template ? Ne kupljene.
Ne znamo jos. idemo prvo okupiti ekipu. Are you in?
#39
Pozdrav drugari!

Još malo pa će godina dana od kada smo se okupili na joomla-hrvatska.com i mislim da smo se dobro nadovezali na rad stare crojoomle. Složili smo hrvatski prijevod, počeli wiki projekt, a najvažnije je da održavamo zajednicu živom kroz ovaj forum.

Trenutno se pripremaju dva nova projekta. Prvi je potpuno lokalizirana verzija Joomle koja će osim hr jezičnih datoteka sadržavati prijevod primjera i TinyMCE editora. Drugi je internacionalni prijevod pomoći koji će se raditi zajedno sa ekipom iz BiH i Srbije. U planu je i priprema prvog Joomla! Daya i (napokon) osnivanje udruge negdje na proljeće 2012 (prije smaka svijeta).

Ovaj post pišem zato da bih sve pozvao da nađu malo vremena i volje i da napokon krenemo korak dalje: Napravimo web stranicu! Znam da je "dizajn tim" pokušao napraviti nešto, ali očito je potrebna reorganizacija. Nadam se da Bernard i Wooer neće zamjeriti ako ja prvi napišem da smo si ispunili višegodišnju želju i , kao zajednica, zakupili domenu joomla.hr sa kojom bi voljeli predstaviti i naš novi web site.

Jako često se vodim KISS pincipom pa predlažem da u tom duhu složimo i web stranicu. Predlažem da za početak bude samo dio sa novostima i download zona. Ako to krene sve ostalo će se lako nadovezati: tutorijali, intergracija sa forumom i wikijem, Joomsocial (koji smo dobili) itd...

Ok, tko je za? Ajmo, webmasteri, dizajneri, developeri i svi sa malo dobre volje i vremena javite se da se organiziramo i složimo tu malu stranicu!

Hvala!

Erik Roznbeker
#40
Citat: Warning_in_array  u 01. Rujan 2011, 16:07
Je li trebam koga pitati direktno?

Ne, molim te nemoj nikoga pitati direktno. Dao si oglas i sada samo možeš čekati da ti se netko javi. Hvala!
#41
Komponente / Odg: Skrivena stranica
01. Rujan 2011, 18:16
Joomla 1.6 /1.7 ima nativni ACL tako da ti ne trebaju dodatne komponente za to.
#42
Za sada ne postoji Joomfish za 1.6/1.7 tako da je migracija nemoguća. Ili pusti na 1.5 ili druga mogućnost je krenuti ispočetka sa novim opcijama za višejezičnost.
#43
To ti se događa na localhostu? Koristiš neki gotov paket (WAMP,  XAMPP, ...) ili ručna instalacija.
#44
Dobrodošao lider3000!

Na sreću niti ja nisam nikada imao priliku naletiti na tu grešku pa nemam pojma koje može biti rješenje. I tu valja krenuti od Guardianovog linka. Koliko sam uspio skužiti riječ je o specifičnim serverskim konfiguracijama pa ima nekoliko uzroka i rješenja.

Jedan od najjednostavnijih za probati je da kod instalacije primjera odabereš da se stare tablice ne backupiraju nego obrišu. Probaj pa javi.
#45
Ne treba nikakav md5 hash generator. Putem phpMyAdmina otvoriš svog korisnika u tablici #__users, u polje "password" upišeš normalnu lozinku i iz padajućeg izbornika lijevo odabereš MD5.