Novosti:

Aktualne Joomla! verzije: 3.10.11 i 4.2.6

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - sashab

#1
Svaka čast stari :D jednostavno i savršeno! Ima negdje možda stranica gdje imaju neki template za K2 tj kako napraviti nešto i slično? Jesi ti zainteresiran da ti platim pa da mi pomogneš u nekim sitnicama, odradiš neke stvari, module, uređivanje predloška i slično?
#2
Komponente / K2 - gallery prije related items
24. Veljača 2015, 09:53
Kako imam K2 komponentu za artikle, kada objavim recimo i galeriju (Simple Image Gallery Pro) u K2 onda mi je redoslijed uvijek ARTIKL -> RELATED ITEMS -> GALLERY, kako da to zamjenim, da mi odmah ispord artikla bude prvo galerija a onda tek related items na dnu?
#3
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
20. Veljača 2015, 12:39
Njihov odgovor je da su oni meni dali aplikaciju u zamjenu za novac, a to što meni ne radi ili "neznam" podesiti to nije njihov problem :D osobno sam zvao PayPal i pričao s nekom curom, začuđujuće s naših prostora pa smo se napričali na domaćem jeziku dobrih 30ak minuta, i na kraju mi je rekla da će mi novac biti vraćen a njihov PayPal će biti "zamrznut" te će ih poslati u proceduru blokiranja jer imaju više prijava :D
#4
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
20. Veljača 2015, 09:57
Kupio/platio i gle za čudo BOŽJE ne radi :) kontaktiram službu njihovu, nakon 2 sata čačkanja wow nije proradilo, kaže on da mu dam da se on spoji pa će mi to srediti kroz sat vremena, i gle prošlo više od 48h nije ništa napravio, po statistici nije se niti jednom ulogirao uopće da proba, i naravno oni više ne odgovaraju, i sad ja moram pokrenuti case na PayPalu da bih tražio povrat novca i 100 zajebancija :) sad shvaćaš zašto sam tražio besplatno, jer Joomla je takva, čim je više komponenti u igri puno puta stvari ne funkcioniraju te iz toga razloga uvijek tražim besplatno riješenje.
#5
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
13. Veljača 2015, 14:38
"Wau", stranica je privatna, nije naplaćena ništa i zašto plaćati nešto što je inače besplatno?
#6
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
13. Veljača 2015, 10:52
Taj se plaća :) na joomla extensions nema ništa, sve sam provjerio i probao.
#7
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
13. Veljača 2015, 08:10
To je modul, ali ne radi u K2 komponenti.
#8
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
12. Veljača 2015, 15:59
Nitko? Što je nemoguće tako nešto?  :o
#9
Dodaci (Extensions) / Odg: K2 Facebook comments
11. Veljača 2015, 22:04
Evo tipa kao ovaj plugin na dnu imaš facebook komentare:

http://www.alexlopezit.com/facebook-comments-plugin-for-joomla

Sve sam plugine probao ali niti jedan ne radi u K2 komponenti. Komento i to sve imam kao i K2, ali hoću baš direktno Facebook komentare. Hvala unaprijed.
#10
Dodaci (Extensions) / K2 Facebook comments
11. Veljača 2015, 13:28
Tražim tri dana OBIČAN plugin ili nešto da mi učita komentare dolje ispod svakog artikla, da ljudi mogu komentirati, znači one obične Facebook komentare, pa ako može netko pomoći? Kako da podesim?
#11
Ništa, riješio sam i ovo :) ugradio sam code u niže članak pa mi je sve ok :)
#12
Kad sam već ovdje pitao da nastavim da ne otvaram 100 tema, ubacio sam iframe code si u k2 dio tako da imam like tipku samo, share i ostalo sam riješio na drugi način na dnu stranice, a ovo sam ubacio gore, pa sam mi treba gdje uredim ovaj dio što sam slikao? Značio htio bih tipku like staviti lijevo možda samostalno, ako ne onda bar da samo povećam ovaj dio sveukupno pa da mi tipka like bude nekako u sredini jer ovako mi vuče prema gore što mene detaljistu nervira jako. Shvaćate što želim? Samo koji html/php dokument trebam uređivati tj gdje se nalazi taj dio u K2 ispod slike glavne a iznad početka teksta?

#13
Ma znam sve, sredio sam i novi CSS napravio i K2 i prebacio Joomla artikle te je sve savršeno sad :D samo rekoh imam problem, nemogu naci nigdje ili da ugradim u kod ili nešto pomoc. Znači imam izbornik recimo -> TV, to je blog cateogry K2, znači 10ak posljednjih artikala u kategoriji i onda imam modul NAJNOVIJI TV (koji prikazuje posljednje dodane TV-e) e sad ja bih da se taj modul SAMO prikaže u dijelu artikla ali ne i u dijelu BLOG category ako me razumijete?
#14
Ok ubacio jedan dio u K2 pa izmjestio sve, e sad imam jedan modul (recimo tipa Facebook like box), i hoću da se pojavi samo na naslovnici, te u određenim kategorijama u kojima je K2. Ali kada odaberem naslovnicu sve ok vidim, ali navedenu kategoriju i ne vidim ništa u toj kategoriji, nego mi se pojavi samo kada gore označim da se taj modul pojavi u svim kategorijama.
#15
Nije moguća opcija, bitni su mi Joomla Artikli zbog određenih stvari koje mi ne funkcioniraju u K2 te zbog određenog rasporeda stranica. Pregledao sam cijelu Joomla Extensions stranicu i nigdje nemogu naći sličnu bar nečemu što tražim komponentu, sve neki bzvz moduli :S