Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - JessieSun

 Str: [1] 2 3
1
Jao meni kaj je sad ovo, neće mi je objavit tekst napisan pod "Razne informacije" kontakta  :šok:

Ne znam više gdje da tražim uzrok.

Nije nemoguće da sam nekad davno prije tri prošla života recimo, sakrila taj dio kao html komentar i spremila kao nadjačanje, al kako ja to baš ne kužim kak funkcionira nemam pojma da li imam kakvo nadjačanje takvih datoteka i gdje bi se mogle nalaziti. Drugo mi niš ne pada na pamet. Al mislim da nisam niš takvo radila.

Zašto se pojavljuju ove 3 točkice umjesto mog sadržaja?

2
Instalacija i nadogradnja / webshop
«  : 07. Kolovoz 2020, 13:11 »
Koji web shop mi preporučujete za prodaju video lekcija i to tako da mogu postaviti cijenu u više valuta?
Mogu li to nekako složit i bez webshopa?
Isprobavam ovaj j2shop koji koristi članke kao artikle, ali baš mi nije sve jasno, npr. mogu li ikako postaviti 2 valute, i sl?

3
Općenito / Novi u Joomli 3 / httpS
«  : 31. Srpanj 2020, 20:46 »
e ova, uključila sma to i nije do sad smetalo kad bih instalirala backup, samo bih isključila, napravila backup, i onda offline sve ok

ali nedavno sam uključivala neke opcije, ne znam ni ja kaj, vezano uz čuvane starih urlova i sl, pa ta preusmjeravanja, da nestane onaj index.php u url-u

i zapravo backup je bio ok

povremeno ga intaliram za kontrolu

i danas ne mogu nikako, štogod isključim tamo, web radi ok, al ne mogu ući u administraciju, uvijek mi prebaci na https iako je bio iključen kao i sva preusmjeravanja prije backupa i n e kužim kaj se događa, zašto se ne mogu ulogirati u administraciju offline, nakon što instaliram backup

i pojavljuje mi se gore slovo S, kad ga obrišem onda me vraća na login uopće ne prihvaća
:-(

4
Općenito / Novi u Joomli 3 / PRINT iiti Ispis
«  : 29. Srpanj 2020, 09:40 »
Evo nakon godinu dana uspjela sam smislit cjenik. Jao koja je to muka. Uglavnom, ono kaj me muči je kad se klikne na Ispis onda iskoči onaj prozor s gumbićem za Ispis, a ikonu sakrije. No kad se ispisuje onda se i taj gumb ispiše. Ja nisam programer i ne znam php, pa bih molila pomoć kako da sakrijem taj gumb na samom ispisu, jer ako maknem onda nema gumba ni u tom skočnom prozoru, a ja baš želim ostavit ovu zabranu desnog klika općenito. Eto sviđa mi se ta opcija da objavim sliku na desni klik, pa mi treba gumb za ispis, a ne bih htjela da se gumb vidi na ispisanom papiru.  Kako to mogu napraviti, bi li mi netko otkrio?

I također me muči veličina slova  i tablice, jer ja sam stavila font-size:1.5vw; no ne spisuje jednako svugdje, a možda je to do opcija browsera. Npr. Mozilla mi ispisuje jako sitno, kao da ne šljivi taj vw kod.

5
Općenito / Novi u Joomli 3 / khm, GJFields
«  : 19. Srpanj 2020, 11:37 »
Da li je ovo već bilo u Joomli ili sam ja nešto doinstalirala, pa deinstalirala, jer veli da se ne može ažurirati, pa ne kužim kaj je to, ima samo biblioteka, ID je 26

GJFields - a set of additional JForm feilds

Site za ažuriranje:   
gjfields
http://gruz.ml/index.php?option=com_ars&view=update&task=stream&format=xml&id=3&dummy=extension.xml

6
Općenito / Novi u Joomli 3 / Kako to?
«  : 13. Srpanj 2020, 08:51 »
Zašto mi u ovom modulu u administraciji piše Aman, a ne Zagreb?

7
Službeni site i forum / Mobilna verzija foruma 2. dio
«  : 19. Lipanj 2020, 08:11 »
Obzirom da je admin zaključao temu, nastavljam ovdje: a kako da otvorim mobilnu verziju? Ne vidim ni u profilu takvu opciju. Ima li negdje link za prebacivanje, kad već nije automatski? Ovako izgleda forum na mom mobitelu.

8
Službeni site i forum / Mobilna verzija foruma
«  : 09. Lipanj 2020, 05:18 »
Eto zašto je forum umro. Nema verziju za mobitel, tj. responzivni dizajn. Pa normalno da nema nikog onda.

9
Općenito / Novi u Joomli 3 / OVERriderS
«  : 22. Travanj 2020, 10:14 »
Bi li mi netko dobar zdravoseljački objasnio, meni neukoj i lijenoj mučit se s tutorijalima na engleskom, kako da overridam template.css datoteku? Štogod da tamo kliknem spreme se samo php datoteke, pa ispada da se samo one mogu nadjačati, a .css ne može.

10
Instalacija i nadogradnja / Joomdle
«  : 26. Veljača 2020, 14:19 »
Da li je netko ikad ovo slagao?

11
Potražnja komercijalnih usluga / Cijena?
«  : 07. Siječanj 2020, 14:34 »
Koliko bi koštala web stranica koja ima ugrađene webinare koje bi klijenti plaćali? Znači da ima neku komponentu u kojoj bi se ljudi prijavili i kad se skupi grupa ide online webinar, i da je moguće da svi komuniciraju kao na konferencijskom pozivu, samo ovi koji su platili.

12
Službeni site i forum / Logotip
«  : 23. Prosinac 2019, 09:03 »
Ovaj logo je stvarno super, sviđa mi se od prvog dana, ali zapravo ima jednu recimo grešku: ako pogledaš svaki segment u jednoj boji npr crveni, da li to liči na slovo J? I kaj je s uskličnikom?
Originalni logo je zapravo kombinacija četiri slova J i uskličnika:


Možda ne bi bilo loše barem ga zrcaliti, pa da imaš barem stilizirana slova J? To je samo prijedlog.
I šta bi falilo nekim manjim točkicama?
Ovak nekkak:

13
Dodaci (Extensions) / Template za administraciju
«  : 11. Prosinac 2019, 19:25 »
uspjela sam sj* template za administraciju, a kako mi je to bio jedan jedini, instalirala sam neki novi i stavila kao default, i od tada imam lijepo ovo umjesto log-in:https://www.funart.hr/administrator/

Gdje da vratim onaj isis kao default, ako pristupam kroz cpanel?

14
Općenito / Novi u Joomli 3 / Skakanje stranice 2. dio
«  : 17. Studeni 2019, 19:09 »
Eto, kaj da velim, opet mi web skače, otkad sam u onaj modul s iframeom koji je na dnu svake stranice ubacila css transform: matrix (1.25, 0, 0, 1.25, 15, 25); - dok se učitava skoči malo ispod početka tog modula!

Prije tog nije skakala.
Ne skače svugdje, nego samo na mobilnom prikazu i ne u svakom browseru.  :'(

15
Joomla! 1.0 / prva joomla
«  : 11. Studeni 2019, 21:47 »
evo da pokažem svoju prvu joomlu koja nije imala ni broj 1 (a prije nje sam imala nekoliko mamba) http://haw.nsk.hr/arhiva/vol3/1703/33613/public.carnet.hr/pravired/index.php%3foption%3Dcom_content%26task%3Dblogsection%26id%3D1%26Itemid%3D3.html

malo je poremećen prikaz al kaj sad, normalno da je u originalu bilo bez greške

 ;D :vino:

 Str: [1] 2 3
joomla_antivirus_logo