Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - bijesna_majoneza

 Str: [1]
1
Sa Total Commandera sam zbog pucanja prešao na FileZillu pa idem dalje, WinSCP čim prije.

Hvala još jednom :)

2
Riješio sam! Iz file managera sam promijenio iz 00 u 0755 i pobrisao. Prvo je nije htio pokazati ali iz drugog se pojavila. Na drugim forumima sam nalazio riješenje samo kroz vraćanje backup-a a na jednom i da može preko fm.

Problem je zapravo bio traženje pristupnih parametara od prije puno godina :P

Lijep pozdrav svima i veliko hvala na pomoći :)

3
Jeste isti je broj kao na ovoj 683 evo i screenshota:
Inače je glavni folder components i svi imaju 0755 sem ovog zadnjeg...


4
Evo screenshot-a, pogriješio sam jutros, mislio sam na 0755 :)
Hosting Centar je u pitanju.


5
Stara joomla 1.5 koja je trajala bez problema 6 godina, tu i tamo sam poneki modul eliminirao kada je pravio problem. Skoro se pojavio neki malware pa mi je hosting suspendirao stranicu. Pošto sam se riješio da pobrišem cijelu Joomlu i instaliram novu, naišao sam na problem jednog foldera koji nikako nisam mogao pobrisat preko Filezille. Folder unutar drugog i trećeg foldera ima permission "00" i ne mogu ga skinuti, pobrisati niti promijeniti na 0755 kakav je inače.

Obratio sam se hosting podršci i oni su me samo pitali imam li backup? Više mi nisu odgovarali a upit koji sam postavio su zatvorili kao riješen. Kako mogu promijeniti permission? Iz cpanela?

Hvala unaprijed :)

 Str: [1]
joomla_antivirus_logo
anything